Έλενα Ακρίτα: Αγκαλιά με την μητέρα της στην παρουσίαση του νέου της βιβλίου!

Έλενα Ακρίτα: Αγκαλιά με την μητέρα της στην παρουσίαση του νέου της βιβλίου! | tlife.gr
Σου έχει συμβεί ποτέ να πιάσεις ένα βιβλίο στα χέρια σου και να μην το αφήσεις μέχρι να τελειώσει; Κάτι τέτοιο συμβαίνει και με το νέο βιβλίο της Έλενας Ακρίτα και τον… “Φόνο 5 αστέρων”. Η γνωστή δημοσιογράφος επιστρέφει με ένα μυθιστόρημα γεμάτο μυστήριο και σε κρατά σε αγωνία ως και την τελευταία σελίδα.
Η παρουσίαση του βιβλίου που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα έγινε το βράδυ της Τετάρτης στα Public. Εκεί βρέθηκαν φίλοι, συνεργάτες, αγαπημένα πρόσωπα αλλά και πλήθος κόσμου για την παρουσίαση του βιβλίου. Ανάμεσά τους ο Γιώργος Κυρίτσης, αλλά και η μητέρα της Έλενας Ακρίτα, Σύλβα.

Λίγα λόγια για το βιβλίο:
Δεκέμβριος 2004. Δέκα χρόνια πριν…
Ένα μικρό κοριτσάκι ξεφεύγει από την προσοχή των γονιών του και πνίγεται στη λίμνη Στυμφαλία. Μερικά μέτρα πιο πέρα μια άγνωστη φιγούρα το παρατηρεί μέχρι το τέλος.
Δεκέμβριος 2014. Δέκα χρόνια μετά…
Κάθε χρόνο, την ίδια μέρα, ο μεγιστάνας του τουρισμού Γιάννος Ασλάνογλου οργανώνει ένα μεγαλειώδες οικογενειακό δείπνο στην έπαυλή του στη Φιλοθέη. Φέτος, ακριβώς τα μεσάνυχτα, βρίσκεται νεκρός στο δωμάτιό του με την πόρτα κλειδωμένη από μέσα.
Λόγοι υγείας;
Ατύχημα;
Φόνος;

«ΦΟΝΟΣ 5 ΑΣΤΕΡΩΝ» ουρλιάζουν πανευτυχή τα πρωτοσέλιδα: O φόνος «πουλάει». Και σε έναν ιδιοκτήτη αλυσίδας ξενοδοχείων 5 αστέρων, μόνο ένας φόνος 5 αστέρων αρμόζει.
Η κόρη του μαζί με τη φίλη της δημοσιογράφο ξεκινούν μια αγωνιώδη έρευνα που θα τις βυθίσει στα πιο σκοτεινά στρώματα της «καλής» κοινωνίας. Από τη Βοστόνη στο Λονδίνο και από το Λονδίνο στην Αθήνα, οι δρόμοι της νύχτας θα τις οδηγήσουν σε μυστικά και ψέματα. Σε κληρονομιές, εκβιασμούς και κρυμμένα πάθη. Σε θαμμένες αλήθειες κι ερωτικά σκάνδαλα. Όλα μαζί συνθέτουν ένα σκοτεινό μείγμα μέσα σε μια κλεψύδρα που αδειάζει. Και αδειάζει γρήγορα.
Γιατί στην πραγματικότητα απομένουν μόνο 24 ώρες μέχρι ο δολοφόνος να ξαναχτυπήσει.

READ more