Έλενα Ακρίτα: Η ανάρτηση – καρφί μετά τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια για “επαγγελματίες ομοφυλόφιλους”

Η υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον τις τελευταίες ημέρες, με την κατηγορία που τον βαραίνουν να είναι ο βιασμός κατά συρροή.

Ο Αλέξης Κούγιας ανέλαβε την υπεράσπιση του γνωστού ηθοποιού – σκηνοθέτη και μέσω μιας ανακοίνωσης στα Μέσα έκανε λόγο για δικογραφία “τηλεγράφημα”, ενώ χαρακτήρισε τα θύματα που έχουν μηνύσει τον ηθοποιό ως ”επαγγελματίες ομοφυλόφιλους με αμοιβή”. (Διάβασε ακόμα: Αλέξης Κούγιας: Αναλαμβάνει την υπεράσπιση του Δημήτρη Λιγνάδη και επίσημα – Ολόκληρη η δήλωσή του)

Ο συγκεκριμένος χαρακτηρισμός ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στον καλλιτεχνικό και όχι μόνο χώρο, με πολλούς ηθοποιούς να ξεσπούν μέσω των social media. (Διάβασε ακόμα: Δημήτρης Λιγνάδης: Οι αντιδράσεις των Ελλήνων καλλιτεχνών για την υπερασπιστική γραμμή του Κούγια

Μάλιστα, η Έλενα Ακρίτα, η οποία έχει ασχοληθεί έντονα με την συγκεκριμένη υπόθεση, αφού ήταν η πρώτη που στις αρχές Φλεβάρη είχε αποκαλύψει ότι η Λίνα Μενδώνη ζήτησε την παραίτηση του Δημήτρη Λιγνάδη. Μπορεί οι δυο τους αρχικά να την διέψευσαν, ωστόσο λίγες ημέρες αργότερα ο γνωστός ηθοποιός – σκηνοθέτης κατέθεσε την παραίτησή του.

Μετά τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια για την υπεράσπιση του Δημήτρη Λιγνάδη, η Έλενα Ακρίτα “πέταξε” το καρφί της μέσα από το προφίλ της στο Facebook, βάζοντας ότι έπιασε νέα δουλειά στην εταιρεία “επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι”.

Δες τις αναρτήσεις:

Την αρχή έκανε ο Φοίβος Δεληβοριάς.

 

Read More

And More