Έλενα Ακρίτα: Η φωτογραφία από τον τάφο της Αλίκης Βουγιουκλάκη και το μήνυμά της!

H Έλενα Ακρίτα είναι αρκετά ενεργή στα social media και ειδικά στο Facebook, μέσα από το οποίο μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες από την καθημερινότητά της, αλλά και σκέψεις της, χωρίς ενδοιασμούς.

Το απόγευμα του Σαββάτου, ωστόσο, η δημοσιογράφος και συγγραφέας έκανε μια ανάρτηση διαφορετική από αυτές που μας είχε συνηθίσει μέχρι πρότινος. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό μια φωτογραφία του τάφου Αλίκης Βουγιουκλάκη, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να δώσει τέλος σε όλα όσα ακούγονται τελευταία και θέλουν την… τελευταία κατοικία της «εθνικής μας σταρ» να είναι παρατημένη και απεριποίητη.

«Σήμερα πήγα στο Α’ Νεκροταφείο να αφήσω λουλούδια στον πατέρα μου. Σε ένα μονοπατάκι ούτε 50 μέτρων βρίσκονται συγκεντρωμένοι οι τάφοι ανθρωπων που έγραψαν ιστορία σε αυτό τον τόπο. Η σειρά ξεκινάει με του Λουκή Ακρίτα κι ακολουθούν του Γρηγόρη Λάμπράκη, του Νικηφόρου Μανδηλαρα, του Μενέλαου Λουντέμη, της μεγάλης Κυβέλης, της Αλίκης Βουγιουκλακη, της Έλλης Λαμπέτης, του Βασίλη Λογοθετίδη και τέλος του Βασίλη Τσιτσάνη. Δίπλα ο Σωτήρης Πέτρουλας και ο Μάνος Κατρακης με τη Λίντα Άλμα μαζί. Πάντα αφήνω αμάραντα στους τάφους του Μανδηλαρά, του Λαμπράκη και της Αλίκης. Σήμερα μάλιστα φωτογράφισα τον τάφο της για να σταματήσουν επιτέλους τα ψεύδη και οι αθλιότητες ότι είναι εγκαταλειμμένος, παρατημένος και ντροπή και αίσχος και δεν συμμαζεύεται. Ο τάφος είναι περιποιημένος, τετρακάθαρος κι ολάνθιστος εξού και το φωτογραφικό τεκμήριο. Υ. Γ. Και της Έλλης Λαμπέτη είναι σε άριστη κατάσταση, προφανώς με την φροντίδα της Άννας Φόνσου. (Αποτέφρωση αδελφές μου, αποτέφρωση)», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

Όπως φαίνεται, όλα όσα λέγονται το τελευταίο διάστημα δεν έχουν καμία ισχύ.

Read More

And More