Έλενα Ακρίτα: Οι “σκατόψυχοι” και τοξικοί άνθρωποι που δεν θέλει στη ζωή της, και η κατάθλιψη

Η Έλενα Ακρίτα, βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο πλατό του The 2night Show! Η καταξιωμένη δημοσιογράφος και συγγραφέας, που δε μασάει τα λόγια της, εξήγησε γιατί δε θέλει να έχει «σκατόψυχους και τοξικούς ανθρώπους» στη ζωή της, ενώ σχολίασε  την εξέλιξη της πανδημίας στη χώρα μας. Θα κάνει το εμβόλιο κατά του ιού; Επίσης, αναφέρεται στις κόντρες της με πρόσωπα της ελληνικής σόουμπιζ και εξηγεί γιατί δεν τα έχει βρει ποτέ εξωδικαστικά με κανέναν.

Δημοσιογράφος γεννήθηκα και δημοσιογράφος θα πεθάνω. Η υποκριτική ήταν μια τρέλα της στιγμής. Δεν πήρα κακές κριτικές για τις υποκριτικές μου ικανότητες. Τα έλεγα” είπε η Έλενα Ακρίτα για την περίοδο που εργάστηκε ως ηθοποιός

Τι πιστεύει ότι λέει ο κόσμος για εκείνη: Καλά λόγια λένε για μένα. Αυτοί που δεν με γουστάρουν καθόλου δε μου μιλάνε μου ρίχνουν δηλητηριώδη βλέμματα. Από τα νιάτα μου είχα αυτούς που με αγαπούσαν και αυτούς που δεν με γούσταραν καθόλου. Δε με νοιάζει να γουστάρουν όλοι. Με τους σκατόψυχους δεν θέλω να έχω σχέση. Δεν μπορώ τους τοξικούς ανθρώπους πουθενά στη ζωή μου. 

Τα πληγωμένα παιδιά χρόνια: Ήμουν πονεμένο παιδί. Είχε πεθάνει ο πατέρας μου, έβαλαν τη μητέρα μου φυλακή επί χούντας. Τη δεκαετία του ΄60 με λέγανε ορφανή. Αυτό ήταν στίγμα.

Τα έχω περάσει όλα στη ζωή μου. Από την πολιτικοποίηση στο Ρήγα, μέχρι τι γόβα θα φορέσω, έρωτες, πάθη χωρίσματα. Είμαι γεμάτη. Όσο με βαστάνε τα πόδια μου, εγώ θα βγαίνω στους δρόμους. Είτε κυριολεκτικά, είτε με την πένα μου

Για την καραντίνα και τον κορονοϊό: Επειδή είμαι καταθλιπτική σαν άνθρωπος, δεν αντέχω άλλο. Θέλω τη ζωή μου πίσω. Την κατάθλιψη την αντιμετωπίζω πάντα με τον γιατρό μου. Δεν κάνω μαγκιές. Όταν έχει κατάθλιψη δεν μπορείς να πας από το σαλόνι στο μπάνιο.

Read More

And More