Έλενα Ακρίτα: Στο πλευρό της Άννας Βαγενά. Την κατηγόρησαν για το λαϊκό προσκύνημα της σορού του συζύγου της!

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έσπευσαν να κατηγορήσουν τη χήρα του Λουκιανού Κηλαηδόνη, Άννα Βαγενά για την απόφασή της να τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του συζύγου της. Δες εδώ.

Πολλοί ήταν εκείνη που είπαν ότι δεν έπρεπε, ότι ο Λουκιανός δεν θα το ήθελε και ότι η μόνη τελευταία του επιθυμία ήταν να αποτεφρωθεί. Ειπώθηκαν πολλά από επώνυμους και μη και πρίν λίγο η Έλενα Ακρίτα στάθηκε στο πλευρό της Άννας Βαγενά λέγοντας το αυτονόητο. Ότι εκείνη ξέρει καλύτερα από τον καθένα τι θα ήθελε ο Λουκιανός αφού ήταν στο πλευρό για 50 ολόκληρα χρόνια και ότι ίσως θα ήταν καλύτερα να αφήσουν όλοι την οικογένεια να πενθήσει με τον τρόπο που επιθυμεί, τον άνθρωπό της!

Διάβασε τι ακριβώς έγραψε

“Συγγνώμη, υποδεικνύουμε στην οικογένεια Κηλαηδόνη πώς να διαχειριστεί την απουσία του ανθρώπου τους; Ξέρουμε τι ήθελε ο ίδιος; Είμαστε μπροστά όταν έδινε τις τελευταίες του οδηγίες;
Και μη λέμε τόσο απλά “ήταν σεμνός, δεν θα τα ήθελε αυτά”. Για τους περισσότερους καλλιτέχνες το δημόσια προσκύνημα είναι το τελευταίο χειροκρότημα. Μπορεί να το ζήτησε μπορει να μην το ζήτησε, πίσω απ’ την πόρτα κρυφακούγαμε;
Ανεξάρτητα ποιος συμπαθεί και ποιος όχι τη γυναίκα του, οι δυο τους ήταν ζευγάρι αχώριστο 45 ολόκληρα χρόνια. Ε, όλο και κάτι παραπάνω θα ξέρει εκείνη από μας. Που δεν μας πέφτει και κανένας λόγος στην τελική.
Ας αφήσουμε την οικογένεια στον πόνο της. Δεν θα τους υποδείξουμε εμείς με ποιον τρόπο θα πενθήσουν τον άνθρωπό τους. Η Αννα Βαγενά δεν είναι η πολιτικός ή η ηθοποιός που είτε μας αρέσει είτε όχι. Είναι η χήρα που έχασε τον σύντροφό της ύστερα από μισό αιώνα κοινής πορείας.
Η ώρα του πένθους είναι η ώρα του σεβασμού. Και της σιωπής”.

Read More

And More