Έλενα Ακρίτα: Το ξέσπασμα για τη “Βέρα στο δεξί” – “Ξυδάκι σε όσους νομίζουν ότι υποτιμούν εμάς και τη δουλειά μας”!

Το MEGA, επέστρεψε όπως… πάντα και εκτός από τις δημοσιογραφικές εκπομπές έχει και τα σήριαλ που λατρέψαμε! Ανάμεσα σε αυτά και η Βέρα στο Δεξί της Έλενας Ακρίτα η οποία βρήκε σήμερα που ξαναείδε στο Μega το πρώτο επεισόδιο, την ευκαιρί να απαντήσει σε όλους αυτούς που με κακή διάθεση προσπάθησαν να μειώσουν τη δουλειά της αλλά και τη δούλειά του συζύγου της Γιώργου Κυρίτση.

Διάβασε όσα έγραψε η Έλενα Ακρίτα:

«Σιγά μωρέ τη Βέρα στο Δεξί έχει γράψει η Ακρίτα» λένε περιφρονητικά ορισμένοι ‘καλοί άνθρωποι’ και νομίζουν πως έτσι θα με μειώσουν. Τούς έχω νεάκια βρε. Ο Γιώργος κι εγώ τις αγαπήσαμε τις ‘σαπουνόπερες’ μας. Τις γράψαμε με μεράκι, σε μια εποχή που καθημερινό σίριαλ σήμαινε τέσσερις χάρτινοι τοίχοι μέσα σε ένα πλατό. Πρώτοι εμείς κάναμε εξωτερικά γυρίσματα, πρώτοι ταξιδέψαμε τους ήρωες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, πρώτοι γράψαμε καθημερινό ωριαίο, όταν πριν τα σίριαλ διαρκούσαν 20-25 λεπτά.
Δεν ξέρω αν η Βέρα, τα Μυστικά της Εδέμ, τα Φτερά του Έρωτα ήταν καλά ή κακά σίριαλ. Ξέρω όμως πως προσπαθήσαμε για το καλύτερο. Σήμερα ξαναβλέπουμε το πρώτο επεισόδιο της ‘Βέρας’ και όσο να πεις συγκινηθήκαμε. Ξυδάκι λοιπόν σε όσους νομίζουν ότι υποτιμούν εμάς και τη δουλειά μας. Ο Γιώργος κι εγώ είμαστε περήφανοι γι’ αυτήν. Καλή θέαση σε φίλους παλιούς και καινούργιας της Ρεγγίνας, του Στράτου και των άλλων παιδιών μας. #megamou #verastodex

Read More

And More