Έλενα Ακρίτα: Ζήτησε συγγνώμη από την Ευγενία Μανωλίδου, κατακεραυνώνοντάς την!

Η Έλενα Ακρίτα, σχολίασε πριν λίγες μέρες ένα tweet που φαινόταν ότι έγραψε η Ευγενία Μανωλίδου αλλά ήταν ψεύτικο αφού η γνωστή μουσικός και παρουσιάστρια δεν το έγραψε ποτέ.

Η δημοσιογράφος και σεναριογράφος λοιπόν το σχολίασε στο προφίλ της στο facebook και σήμερα αφού ενημερώθηκε ότι η ανάρτηση αυτή δεν έγινε ποτέ, ζήτησε συγγνώμη από την Ευγενία Μανωλίδου, η αλήθεια είναι με ένα ιδιαίτερο τρόπο, αφού αμέσως μετά τη συγγνώμη, την κατακεραύνωσε κυριολεκτικά, σχολιάζοντας με έντονο τρόπο την εκπομπή  που παρουσίαζε στο παρελθόν!

Διάβασε όσα έγραψε η Έλενα Ακρίτα

Αγαπητή κυρία Μανωλίδου, σάς ζητώ συγγνώμη. Την πάτησα, το παραδέχομαι, στο μέλλον θα είμαι πιο προσεχτική – άλλωστε αυτό επιτάσσει η δημοσιογραφική δεοντολογία.
Από κει κι ύστερα, επιτρέψτε μου να μοιραστώ μαζί σας την ταπεινή μου γνώμη για το πρόσωπό σας. Παρουσιάσατε, αγαπητή κυρία, το πιο άθλιο παιχνίδι της ιστορίας της ελληνικής ηλεόρασης. Ένα παιχνίδι που κακήν κακώς έκοψε το ΕΣΡ επειδή κατάφωρα ‘παραβίαζε την ραδιοτηλεοπτική νομοθεσία΄. Βροχή τα πρόστιμα μέχρι 200.000 ευρώ στον ΑΝΤ1. Αν θυμάστε.
Οπως δήλωσε τότε ο πρόεδρος του ΕΣΡ κ. Ι. Λασκαρίδης «η εκπομπή ‘Η στιγμή της Αλήθειας’ υποβαθμίζει την ποιότητα του προγράμματος, ενώ με δέλεαρ το χρηματικό έπαθλο εξωθεί τους παίκτες σε αποκαλύψεις προσωπικών τους δεδομένων με αποτέλεσμα τον ευτελισμό της προσωπικότητάς τους.»
Επιτρέψτε μου να σάς θυμίσω ορισμένες ερωτήσεις σας.
Σε άντρα παίκτη: «Έχεις φορέσει ποτέ γυναικεία εσώρρουχα;»
«Έχεις κάνει σεξ στις τουαλέτες του πανεπιστημίου που σπούδαζες;»
Σε παίκτρια: «’Εχεις κάνει ποτέ σέξ με γυναίκα;» (Σε παικτρια τώρα αυτό)
Σε παίκτη: «Αν ένας άντρας σου πρόσφερε 10.000 ευρω για μια νύχτα, θα δεχόσουν;»
«Έχεις κάνει one night stand περισσότερες από 10 φορές;»
«Έχεις μετρήσει ποτέ το ανδρικό σου μόριο με μεζούρα;»

Αυτά, κυρία μου. Και πάλι συγγνώμη.

Να σημειώσουμε ότι η κ. Ακρίτα μόλις έμαθε ότι το tweet που σχολίασε ήταν ψεύτικο έσβησε το σχόλιό της και έγραψε αυτό

Read More

And More