Έλενα Ασημακοπούλου: Είναι full time νοικοκυρά! Δες πώς κυλά η μέρα της [pics,vid]

Καθώς διανύουμε την τέταρτη εβδομάδα μέσα στα σπίτια μας, όλοι έχουμε προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα της ζωής μας και στις αλλαγές που έχει επιφέρει σε αυτή η επέλαση της πανδημίας του κορονοϊού. Ο κόσμος των social media σχολιάζει σε τακτική βάση τις εξελίξεις και μοιράζεται στιγμές από τη ζωή του με τους διαδικτυακούς φίλους του. Μεταξύ αυτών βρίσκονται φυσικά και οι celebrities. Η Έλενα Ασημακοπούλου μένει στο σπίτι μαζί με τον σύζυγό της, Μπρούνο Τσιρίλο, και την κόρη τους Μαρία – Ροζάρια.

Οι τρεις τους έχουν δημιουργήσει ένα υπέροχο παρεάκι και περνούν τις ημέρες όσο πιο δημιουργικά γίνεται! Η γνωστή ηθοποιός είναι full time νοικοκυρά και παρά το γεγονός ότι βρίσκεται συνεχώς στο σπίτι δεν σταματά να κάνει δουλειές, να μαγειρεύει, να παίζει επιτραπέζια και να φτιάχνει παζλ μαζί με την οικογένειά της. Κάποιες ώρες την εβδομάδα, βέβαια, η Έλενα Ασημακοπούλου φροντίζει να κλέβει χρόνο και να πηγαίνει μέχρι την εταιρεία που διαθέτει, ώστε να ετοιμάζει τις παραγγελίες των πελατών της.

Ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες η ίδια έχει αρχίσει να κουράζεται περισσότερο από όσο κουραζόταν στη δουλειά της, αφού εκμεταλλεύεται την παραμονή της στο σπίτι και το καθαρίζει – μέσα έξω – όσο το δυνατόν περισσότερο.

Δες φωτογραφίεςκαι βίντεο:

Η Έλενα Ασημακοπούλου είναι εξουθενωμένη!

Read More

And More