Έλενα Ασημακοπουλου: Γενέθλια για τον Μπρούνο Τσιρίλο! Δες πώς το γιόρτασαν [pics]

Μία ξεχωριστή ημέρα είναι η σημερινή για την Έλενα Ασημακοπούλου, αφού ο σύζυγός της, Μπρούνο Τσιρίλο, έχει τα γενέθλιά του! Ο παλαίμαχος επαγγελματίας Ιταλός ποδοσφαιριστής ανησυχεί πολύ με όλα όσα συμβαίνουν στον πλανήτη μας λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, καθώς η οικογένειά του μένει μόνιμα στην Ιταλία, όπου η κατάσταση είναι πλέον ανεξέλεγκτη.

Ο Μπρούνο Τσιρίλο γίνεται σήμερα 43 ετών και το γιορτάζει μαζί με τις γυναίκες της ζωής του, την γνωστή ηθοποιό και φυσικά την 9,5 ετών κόρη τους Μαρία Ροζάρια. Οι τρεις τους στηρίζουν την εκστρατεία του Υπουργείου Υγείας και παραμένουν μέσα στο σπίτι τους με σκοπό να προστατέψουν τους εαυτούς τους αλλά και τις ευπαθείς ομάδες. Έτσι, δεν θα γινόταν να περάσουν αυτή την ημέρα μαζί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Μαμά και κόρη αγόρασαν μία τούρτα στον άνδρα του σπιτιού και εκείνος έσβησε ευδιάθετος και χαμογελαστός τα κεράκια του. “Birthday Party for three….Happy Birthday my Love!!!Don’t Worry we will celebrate after Covid19…”, έγραψε χαρακτηριστικά η Έλενα Ασημακοπούλου στη λεζάντα της δημοσίευσής της.

Δες φωτογραφίες:

Πολύχρονος!

Read More

And More