Έλενα Ασημακοπούλου: Η κόρη της την βλέπει στην τηλεόραση και την καμαρώνει [pic]

Η Έλενα Ασημακοπούλου έκανε την τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση στο σίριαλ του Open “Για πάντα παιδιά” τη σεζόν 2018 – 2019 ενσαρκώνοντας τον ρόλο της Πέρσας. Η όμορφη ηθοποιός συστήθηκε το ευρύ κοινό μέσα από τα Καλλιστεία του ANT1 το 2006, όταν κατέκτησε τον τίτλο της Β’ Miss Hellas. Από τότε έχει συμμετάσχει σε πολλές ελληνικές σειρές και έχει κάνει συνεργασίες με τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου.

Αυτή την περίοδο, το κανάλι του Αμαρουσίου προβάλλει σε επανάληψη το επιτυχημένο σίριαλ “Ονειροπαγίδα”, στο οποίο η Έλενα Ασημακοπούλου πρωταγωνιστούσε. Η γνωστή ηθοποιός γύρισε το χρόνο έντεκα χρόνια πίσω και θυμήθηκε τις ξέγνοιαστες στιγμές που πέρασε στα γυρίσματα μαζί με τους συναδέλφους της. Η σειρά προβλήθηκε από 2009 έως το 2011 και κέρδισε την αγάπη των τηλεθεατών.

Η τότε ζωή της Έλενας Ασημακοπούλου δεν έχει καμία σχέση με την τωρινή κατάσταση, αφού πλέον η ίδια έχει παντρευτεί τον Μπρούνο Τσιρίλο και μαζί έχουν αποκτήσει μία πανέμορφη κόρη. Το απόγευμα της Πέμπτης, λοιπόν, μαμά και κόρη κάθισαν στο σαλόνι τους και παρακολούθησαν μαζί το επεισόδιο με την Μαρία – Ροζάρια να καμαρώνει τη μητέρα της.

Δες τη φωτογραφία:

Η Μαρία – Ροζάρια καμαρώνει τη μαμά της!

Read More

And More