Έλενα Ασημακοπούλου: Η νέα καθημερινότητα με τον Μπρούνο Τσιρίλο και την κόρη τους λόγω… κορονοϊού!

Η Έλενα Ασημακοπούλου και ο Μπρούνο Τσιρίλο στηρίζουν την καμπάνια του υπουργείου Υγείας με τίτλο «Μένουμε σπίτι», η οποία έχει στόχο την ευαισθητοποίηση για τα μέτρα προστασίας και πρόληψης του κορονοϊού. Χωρίς να δημιουργηθεί πανικός, το να παραμείνουμε στα σπίτια μας, αποφεύγοντας τις άσκοπες μετακινήσεις, είναι αυτή τη στιγμή η ασφαλέστερη επιλογή για εμάς τους ίδιους, αλλά και τους συμπολίτες μας.

Το ζευγάρι παραμένει κλεισμένο στο σπίτι του, μαζί με την κόρη τους, Μαρία Ροζάρια, προκειμένου να μην νοσήσει κανείς τους από τον νέο φονικό ιό, που έχει πάρει τη μορφή πανδημίας στην χώρα μας. Η καθημερινότητά τους έχει αλλάξει άρδην τις τελευταίες μέρες, καθώς η Έλενα αναγκάστηκε να κλείσει επ’ αόριστον το μαγαζί με τα υποδήματα που έχει δημιουργήσει, ο Μπρούνο να μην μπορεί να ανταπεξέλθει στις αθλητικές επαγγελματικές του υποχρεώσεις και η μικρή Μαρία Ροζάρια να σταματήσει το σχολείο και κάθε άλλη εξωτερική δραστηριότητά της.

Οι τρεις τους παραμένουν κλεισμένοι στο σπίτι τους και παρακολουθούν μέσω τηλεοράσεως και social media όλα τα συμβαίνουν στην Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Μάλιστα, όπως εξομολογήθηκαν στην “Φωλιά των Κου Κου” όπου βγήκαν μέσω Skype, ανησυχούν ιδιαίτερα για την οικογένειά τους στην Ιταλία, καθώς εκεί τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα.

Ως λάτρης του Instagram, η όμορφη ηθοποιός συνεχίζει να μοιράζεται καθημερινά με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από τη ζωή της, η οποία έχει πάρει νέα τροπή εδώ και λίγο καιρό. Μέσα από τα instastories της τους δίνει μικρές γεύσεις από το τι κάνει για να περάσει ευχάριστα τον χρόνο της…

  • Χαλαρώνει στο σαλόνι της.

  • Κάνει τα beaute της για να είναι περιποιημένοι και όμορφη.

  • Δουλεύει από το σπίτι, καθώς διαθέτει και ένα eshop.

  • Μαγειρεύει για την οικογένειά της, αφού είναι άψογη νοικοκυρά.

  • Μιλάει με αγαπημένα της πρόσωπα, που της λείπουν, μέσω βίντεο κλήσης.

  • Ατενίζει την θέα από το μπαλκόνι της, έχοντας αγκαλιά το σκυλάκι της.

  • Απολαμβάνει την συντροφιά του αγαπημένου της και τις αγκαλιές της κόρης τους.

Read More

And More