Έλενα Ασημακοπούλου: Ξεσπά με δημοσίευμα για το σπίτι της – «Μιλάω με Νέα Υόρκη και αγοράζω έναν ουρανοξύστη»

Τη δική της απάντηση σε δημοσίευμα που είχε να κάνει με την προσωπική της ζωή, θέλησε να δώσει η Έλενα Ασημακοπούλου.

Πιο συγκεκριμένα, η Έλενα Ασημακοπούλου διάβασε ένα άρθρο το οποίο ανέφερε πως ξεπερνά τον χωρισμό της από τον Μπρούνο Τσιρίλο στο «παλάτι» της, κάτι που όμως δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα.

«Ξεπερνάει τον χωρισμό της μέσα στο παλάτι της: Το τεράστιων διαστάσεων σπίτι της Έλενας Ασημακοπούλου» ήταν χαρακτηριστικά ο τίτλος που έκανε την Έλενα Ασημακοπούλου να απαντήσει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

«Πολύ θα ήθελα να σας τα πω μέσα από ένα βιντεάκι αλλά επειδή είμαι κρυωμένη και έχω βήχα, αποφάσισα να σας τα γράψω. Δεν συνηθίζω να απαντάω σε δημοσιεύματα αλλά επειδή υπάρχει περίπτωση να το πιστέψουν (εδώ κόντεψα να το πιστέψω εγώ τόσο ωραία που το έχουν γράψει). Η κυρία Τ. ξύπνησε σήμερα με διάθεση να ασχοληθεί με εμένα και το παιδί μου.

Δεν σκέφτηκε ότι μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στην ήρεμη καθημερινότητα της έφηβης κόρης μου. Έχει πάρει φωτογραφίες από διάφορα μέρη που κατά καιρούς επισκεπτόμουν και έχει φτιάξει το δήθεν παλάτι μου. Την επόμενη φορά που θα έχει πάλι αυτήν την διάθεση, θα προτιμούσα να έρθει σε επαφή μαζί μου για να μάθει την πραγματικότητα. Και τώρα σας αφήνω γιατί μιλάω με Νέα Υόρκη και αγοράζω έναν ουρανοξύστη» έγραψε η Έλενα Ασημακοπούλου.

Read More

And More