Έλενα Ασημακοπούλου – Μπρούνο Τσιρίλο: Το φωτογραφικό album του γάμου τους!

Έλενα Ασημακοπούλου – Μπρούνο Τσιρίλο: Το φωτογραφικό album του γάμου τους! | tlife.gr

Η Έλενα Ασημακοπούλου και ο Μπρούνο Τσιρίλο έζησαν μία από τις πιο όμορφες και σημαντικές στιγμές της ζωής τους! Το απόγευμα του Σαββάτου 19 Μαΐου, το ερωτευμένο ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μια τελετή που θύμιζε παραμύθι, με παρανυφάκι την 7,5 ετών κόρη του, Μαρία-Ροζάρια, στο Άλσος Νυμφών στις Αφίδνες.

Η νύφη ήταν απαστράπτουσα μέσα στο νυφικό, δια χειρός της σχεδιάστριας μόδας Μαρίας Κονίδη και έφτασε στην εκκλησία, συνοδευόμενη από τον πατέρα της, την κόρη της και ένα μικρό αγοράκι, ενώ μουσικοί έπαιζαν το soundtrack της ταινίας «Άρωμα Γυναίκας». Μόλις, ο Μπρούνο την αντίκρισε δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του και βούρκωσε!

Ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz έδωσε όρκους αιώνιας αγάπης, επτά χρόνια μετά τον πολιτικό του γάμο, ανανεώνοντας έτσι τον έρωτα και τη σχέση του, παίρνοντας την ευλογία της εκκλησίας.

«Δεν έχουμε πάει ποτέ στην εκκλησία να κάνουμε τον θρησκευτικό μας γάμο, δεν το είχαμε καταφέρει και ήταν κάτι που θέλαμε να πάρουμε την ευλογία του παπά. Γενικότερα θέλαμε να ζήσουμε το μυστήριο και την τελετή. Αυτό θα αλλάξει μόνο! Ότι θα έχουμε την ευλογία. Δεν θα αλλάξει κάτι άλλο… είμαστε τόσα χρόνια μαζί απλά θα γίνει μία ανανέωση όρκων» είχε δηλώσει η αγαπημένη ηθοποιός στο TLIFE, λίγες ώρες πριν τον γάμο της.

Δες όλες τις φωτογραφίες από τη σημαντική στιγμή της ζωής τους:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

READ more