Έλενα Ασημακοπούλου – Μπρούνο Τσιρίλο: Μένουν σπίτι και ανησυχούν για την οικογένειά τους στην Ιταλία [video]

«Μένουμε σπίτι» είναι το μήνυμα των ημερών με στόχο την ευαισθητοποίηση για τα μέτρα προστασίας και πρόληψης του κορονοϊού. Χωρίς να δημιουργηθεί πανικός, το να παραμείνουμε στα σπίτια μας, αποφεύγοντας τις άσκοπες μετακινήσεις, είναι αυτή τη στιγμή η ασφαλέστερη επιλογή για εμάς τους ίδιους, αλλά και τους συμπολίτες μας.

Αυτό φαίνεται πώς το έχουν καταλάβει καλά η Έλενα Ασημακοπούλου και ο Μπρούνο Τσιρίλο, οι οποίοι στηρίζουν την προσπάθεια του υπουργείου Υγείας με τον δικό τους τρόπο και παραμένουν κλεισμένοι στο σπίτι τους μαζί με την κόρη τους, Μαρία Ροζάρια, προκειμένου να μην νοσήσουν από τον νέο φονικό ιό.

Το πρωί της Τετάρτης, το αγαπημένο ζευγάρι βγήκε ζωντανά μέσω Skype στην εκπομπή Happy Day και μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που βιώνει η χώρα μας, αλλά και για την ανησυχία τους για την οικογένεια του πρώην παλαίμαχου ποδοσφαιριστή στην Ιταλία.

“Στην αρχή όλοι οι Ιταλοί πίστευαν ότι είναι κάτι απλό και τώρα κατάλαβαν ότι τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά… Οι δικοί μου είναι όλοι καλά…” , δήλωσε αρχικά ο Μπρούνο, ενώ η Έλενα πρόσθεσε: “Η πεθερά μου έχει χρόνια αναπνευστικά προβλήματα δεν έχει βγει καθόλου από το σπίτι. Φοβάται. Έχει κάνει τις απαραίτητες διαδικασίες για να έχει τρόφιμα στο σπίτι της, αλλά και ο μικρότερος γιος της βγαίνει για λίγο, με μάσκα και γάντια, όταν χρειάζονται κάτι…” ,

“Βγαίνεις από το σπίτι με ειδική άδεια, γιατί στον δρόμο υπάρχει αστυνομία. Στο σούπερ μάρκετ μπορεί να πάει μόνο ένα άτομο από την οικογένεια και όχι μόνο για να πάρει ένα πράγμα, αλλά πολλά πράγματα…” , εξήγησε ο Μπρούνο, με την Έλενα να επισημαίνει: “Όλοι οι συγγενείς και οι φίλοι του Μπρούνο μας λένε ότι έκαναν ένα τεράστιο λάθος: έβγαιναν ενώ τους έλεγαν να μείνουν στο σπίτι και τώρα ζουν δραματικές καταστάσεις. Μας λένε να μην κάνουμε το ίδιο λάθος με εκείνους…” .

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More