Έλενα Ασημακοπούλου – Μπρούνο Τσιρίλο: Ο γάμος, η στιγμή που μίλησαν για την κατάθλιψη και το αθόρυβο διαζύγιο

Τίτλοι τέλους για τον γάμο της Έλενας Ασημακοπούλου και του Μπρούνο Τσιρίλο

Η γνωστή ηθοποιός επιβεβαίωσε τις φήμες για τον χωρισμό της μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram, όταν σε ένα από τα Q&A ρωτήθηκε για τον γάμο της και τον λόγο που έχει καιρό να εμφανιστεί δίπλα στον Μπρούνο Τσιρίλο.

«Εδώ και πολύ καιρό έχει κλείσει αυτός ο κύκλος για εμάς… Δεν ένιωθα έτοιμη να βγω και να μιλήσω δημόσια , παρ’ όλο που πολλοί από εσάς το είχατε αντιληφθεί… Σας ευχαριστώ για τη διακριτικότητά σας», έγραψε στο instragram η Έλενα Ασημακοπούλου.

Περισσότερα για τον χωρισμό του ζευγαριού αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα του Happy Day. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε πως το διαζύγιο του ζευγαριού έχει ήδη βγει, ενώ την επιμέλεια της κόρης τους η Έλενα Ασημακοπούλου μιας και ο Μπρούνο Τσιρίλο έχει επιστρέψει μόνιμα στην Ιταλία.

 

Έλενα Ασημακοπούλου – Μπρούνο Τσιρίλο: Ο γάμος και ο ερχομός της κόρης τους

Ο ποδοσφαιριστής και η ηθοποιός το 2007 έγιναν ζευγάρι, ενώ τρία χρόνια μετά, το 2010 πραγματοποίησαν τον πολιτικό τους γάμο, λίγο πριν γίνουν γονείς. Η Έλενα Ασημακοπούλου και ο Μπρούνο Τσιρίλο το  2018 παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο.

Παρανυφάκι στον γάμο τους ήταν η μονάκριβη κόρη τους:

Το ζευγάρι είχε υποδεχτεί φίλους και συγγενείς σε κτήμα στις Αφίδνες όπου και πραγματοποίησε τον γάμο του την άνοιξη του 2018. Κουμπάροι ήταν η Μαρία Μαντά και ο σχεδιαστής Γιώργος Παπαδόγαµβρος.

Το παρών στον γάμο τους έδωσαν αρκετοί celebrities, δημοσιογράφοι και ηθοποιοί, μιας και η Έλενα Ασημακοπούλου βρισκόταν ήδη αρκετά χρόνια στον χώρο της υποκριτικής.

Μπρούνο Τσιρίλο: «Πέρασα κατάθλιψη»

Τον Οκτώβριο του 2021, ο Μπρούνο Τσιρίλο μέσα από μια μακροσκελή ανάρτηση αποκάλυψε πως πέρασε κατάθλιψη που πέρασε όταν αποφάσισε να σταματήσει την καριέρα του στο ποδόσφαιρο.

«Όποιος με γνωρίζει, ξέρει πως είμαι ένας άνθρωπος πολύ κλειστός. Σήμερα για μένα μετά από αρκετό καιρό σκοταδιού, καταφέρνω να βρω λίγο από το φως. Ήταν δύσκολα μα επιτέλους επιστρέφει σιγά-σιγά η κανονικότητα. Είμαι πάντα ένας μαχητής, κατάφερα να φτάσω και να εκπληρώσω όλα τα όνειρά μου.

Κάνοντας απίστευτες θυσίες και χωρίς ποτέ να τα παρατήσω. Όταν αποφάσισα να σταματήσω το ποδόσφαιρο, δεν φανταζόμουν ότι με περίμενε μία από τις πιο δύσκολες προκλήσεις της ζωής μου»,

Και συνέχισε. «Κατάθλιψη και κρίσεις πανικού. Είμαι εδώ να σας διηγηθώ ότι σιγά-σιγά και μετά από μία μεγάλη προσπάθεια, βγαίνω από κάτι που δεν εύχομαι ούτε στον χειρότερο εχθρό μου. Άλλαξε η ζωή μου. Έχασα όλες τις βεβαιότητές μου, φοβόμουν να κάνω οτιδήποτε, έκανα παράλογες σκέψεις και χωρίς να το θέλω, θα έχω πληγώσει άτομα κοντινά σε εμένα γιατί δεν ήμουν πια ο εαυτός μου», είχε γράψει στο instagram ο Μπρούνο Τσιρίλο.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bruno Cirillo (@brcirillo)

Έλενα Ασημακοπούλου: «Και οι δυο το περάσαμε πάρα πολύ δύσκολα»

Σε πρόσφατη τηλεοπτική της συνέντευξη στην κάμερα του Alpha και στο Happy Day, η Έλενα Ασημακοπούλου είχε μιλήσει ανοιχτά για την απόφαση του Μπρούνο Τσιρίλο αναφερθεί στην κατάθλιψη αλλά και τα όσα βίωσαν μαζί κατά την διάρκεια της καραντίνας.

«Και οι δυο το περάσαμε πάρα πολύ δύσκολα γιατί ήταν και πολλά τα χρόνια. Ήταν δική του προσωπική ανάγκη να το κάνει. Τον στήριξα ξεκάθαρα σε όλο αυτό. Δοκιμαστήκαμε αρκετά. Αρκετές φορές με πήρε από κάτω», είχε δηλώσει η Έλενα Ασημακοπούλου.

Έλενα Ασημακοπούλου: Η μητρότητα και οι ατυχίες

Το 2017 σε δηλώσεις της στην κάμερα του Alpha η Έλενα Ασημακοπούλου είχε μιλήσει για την κόρη της αλλά και την επιθυμία της να αποκτήσει ένα αδερφάκι.

«Τώρα πια ζητάει επίμονα αδελφάκι. Όταν αποφασίζεις να κάνεις παιδί, κάνεις σχέδια και ο Θεός γελάει! Και ατυχιούλες συμβαίνουν. Τώρα από εδώ και πέρα είμαστε πιο χαλαροί και όταν έρθει, καλοδεχούμενο εννοείται ότι θα είναι… Όταν είπαμε να ξεκινήσουμε να κάνουμε δεύτερο παιδί δεν ήταν εύκολα τα πράγματα», είχε δηλώσει η ηθοποιός.

Η Έλενα Ασημακοπούλου και ο Μπρούνο Τσιρίλο, με κάθε ευκαιρία θα εκφράσουν ανοιχτά την αγάπη προς την κόρη τους, η οποία σήμερα είναι 12 ετών.

Μερικές από τις τρυφερές αναρτήσεις τους ως γονείς:

 

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elena Asimakopoulou (@elena_asimakopoulou)

 

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elena Asimakopoulou (@elena_asimakopoulou)

Φωτογραφίες: NDO/TLIFE/INSTAGRAM

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bruno Cirillo (@brcirillo)

 

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bruno Cirillo (@brcirillo)

Read More

And More