Έλενα Ασημακοπούλου – Μπρούνο Τσιρίλο: Οικογενειακό ταξίδι στην Τήνο [pics]

Ένα ακόμα ταξίδι αποφάσισαν να κάνουν η Έλενα Ασημακοπούλου και ο Μπρούνο Τσιρίλο στην εκπνοή του Ιουνίου. Το αγαπημένο ζευγάρι λατρεύει τις αποδράσεις, συνεπώς μετά την επέλαση της επιδημίας του κορονοϊού και την άρση των περιοριστικών μέτρων, που αφορούν τις μετακινήσεις, έχει ξεκινήσει και πάλι να επισκέπτεται αγαπημένους και όχι μόνο προορισμούς. Αυτή τη φορά, οι δυο τους ταξίδεψαν στο όμορφο νησί της Τήνου έχοντας στο πλευρό του τη μοναχοκόρη του, Μαρία – Ροζάρια.

Μπορεί ακόμα μέσα στην εβδομάδα η Έλενα Ασημακοπούλου και ο Μπρούνο Τσιρίλο να έχουν πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις, όμως φροντίζουν να τις τακτοποιούν με τέτοιο τρόπο, ώστε να έχουν τη δυνατότητα να ταξιδεύουν τα Σαββατοκύριακα. Οι τρεις τους βρίσκονται στο κυκλαδίτικο νησί ήδη από το πρωί της Παρασκευής και δεν έχουν σταματήσει να το εξερευνούν και να απολαμβάνουν τις ομορφιές του.

Ως λάτρης του Instagram, η Έλενα Ασημακοπούλου δεν θα μπορούσε να μην μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους της διάφορα στιγμιότυπα από τα ταξίδι τους στο νησί του Αιγαίου. Η οικογένεια ζει μοναδικές στιγμές και αυτό φαίνεται!

Η Έλενα Ασημακοπούλου πέρασε το Σαββατοκύριακο με τον καλύτερο τρόπο!

Read More

And More