Έλενα Ασημακοπούλου – Μπρούνο Τσιρίλο: Βόλτα για αγορές στο Μαρούσι μαζί με την κόρη τους! [pics]

Η Έλενα Ασημακοπούλου και ο Μπρούνο Τσιρίλο αποτελούν ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Η ηθοποιός και ο μάνατζερ ποδοσφαίρου έχουν αποκτήσει μαζί μια κόρη, την Μαρία Ροζάρια, η οποία αποτελεί για εκείνους την απόλυτη προτεραιότητά τους και φροντίζουν να περνούν μαζί της όσο περισσότερο ποιοτικό χρόνο μπορούν.

Το ζευγάρι είναι full in love, όπως τον πρώτο καιρό της γνωριμίας τους, ενώ αποτελούν τρανή απόδειξη ότι ο γάμος όχι μόνο δεν σκοτώνει τον έρωτα, αλλά αντιθέτως τον δυναμώνει. Μάλιστα, σε κάθε τους κοινή δημόσια εμφάνιση η Έλενα και ο Μπρούνο δείχνουν πολύ αγαπημένοι και ταιριαστοί.

Πρόσφατα, η όμορφη οικογένεια πραγματοποίησε μια πρωινή έξοδο στο Μαρούσι. Όλοι μαζί, λοιπόν, βρέθηκαν σε γνωστό εμπορικό κέντρο και έκαναν τις αγορές τους, χαλαροί και ευδιάθετοι. Εκεί συναντήθηκαν μια φίλη τους, που έκανε βόλτα με τα παιδιά της, και παρέα απόλαυσαν τον περίπατό τους στους διαδρόμους του.

Η Έλενα ήταν ντυμένη casual και με πολύ ελαφρύ μακιγιάζ, ωστόσο, έκλεψε τις εντυπώσεις και έκανε όλα τα βλέμματα να γυρίσουν πάνω της, καθώς είναι μια πολύ όμορφη γυναίκα.

Φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Papadakis Press

Read More

And More