Έλενα Ασημακοπούλου: Οι δύσκολες στιγμές με τον Μπρούνο Τσιρίλο και τι είπε στην κόρη της όταν απέβαλε τρίτη φορά (video)

Η Έλενα Ασημακοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και εξομολογήθηκε τις δύσκολες στιγμές που πέρασε ο σύζυγός της Μπρούνο Τσιρίλο, όταν σταμάτησε το ποδόσφαιρο. Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε στις τρεις αποβολές της αλλά και στον τρόπο που μίλησε για αυτή την περιπέτεια στην κορούλα της.

«Περάσαμε πολύ δύσκολα τη μεταβατική φάση του Μπρούνο Τσιρίλο, όταν σταμάτησε το ποδόσφαιρο. Δεν προετοίμασε το έδαφος, ούτε τα επαγγελματικά του ούτε το ψυχολογικό του κομμάτι. Έβλεπες έναν άνθρωπο πολύ ενεργό να είναι ξαφνικά σε μια αδράνεια. Αυτό λίγο τον τσάκισε. Έκανε πολλά χρόνια να συνέλθει. Τα τελευταία 2 χρόνια είναι πιο καλά σε όλο αυτό», αποκάλυψε η Έλενα Ασημακοπούλου.

Για τις προσπάθειες που έκανε για να αποκτήσει δεύτερο παιδί, η Έλενα Ασημακοπούλου αναφέρει: «Η κόρη μου ζητάει συνέχεια αδερφάκι. Προσπαθήσαμε αρκετά, δεν μας βγήκε. Ήρθε κι έφυγε και ξαήρθε και ξανάφυγε. Δεν μπορώ να μπω ξανά σε αυτή τη διαδικασία, όταν έχεις τρεις φορές τέτοια ταλαιπωρία. Το ξέρει και η Μαρία, είναι μεγάλο παιδί πια και συζητάμε πολύ. Τις πρώτες δύο φορές δεν της το είπα, την τρίτη ήταν προχωρημένη, ναι της το είπα γιατί το περίμενε. Της είπα συνέβη αυτό, όλα τα ξέρει, πόσο ταλαιπωρήθηκα…» εξομολογήθηκε η γνωστή ηθοποιός.

 

Read More

And More