Έλενα Ασημακοπούλου: Η πρόταση γάμου από τον Μπρούνο Τσιρίλο και το γαμήλιο ταξίδι τους στην Μύκονο μετά τον γάμο

Η Ελένα Ασημακοπούλου και ο Μπρούνο Τσιρίλο θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 19 Μαΐου, σε ένα μυστήριο που θα θυμίζει παραμύθι, με παρανυφάκι την 7,5 ετών κόρη τους, Μαρία-Ροζάρια, στο Άλσος Νυμφών στις Αφίδνες. Η ταλαντούχα ηθοποιός και σχεδιάστρια υποδημάτων ονειρευόταν από παιδί την ημέρα που θα παντρευτεί: τον πρίγκιπα, το νυφικό, τα παρανυφάκια, τον τρόπο που θα μεταφερθεί στην εκκλησία… Κάθε λεπτομέρεια που θα έκανε το γάμο της παραμυθένιο.

Η ζωή της τα έφερε λίγο διαφορετικά, παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο πριν από επτά χρόνια και λίγο μετά έφερε στον κόσμο την κόρη της, έχοντας γνωρίσει το δικό της πρίγκιπα ένα καλοκαίρι στη Μύκονο.

«Από τότε που κάναμε τον πολιτικό γάμο και γεννήθηκε η Μαρία, δεν ξανασκέφτηκα το θρησκευτικό, δεν ήθελα να μπω σε αυτή τη διαδικασία πια, ήμουν προκατειλημμένη» δηλώνει η Έλενα Ασημακοπούλου στο περιοδικό People ενώ τονίζει πως ο λόγος που είχε αυτή την προκατάληψη ήταν το γεγονός πως κάθε φορά που της έκανε πρόταση γάμου ο Bruno, συνέβαινε κάτι κακό στη ζωή τους.

Η πρόταση γάμου

«Την Πρωτοχρονιά πήγαμε στο μαγαζί που τραγουδά ο Νίκος Οικονομόπουλος. Ήμασταν μεγάλη παρέα και κάποια στιγμή οι φίλοι μας –για άλλη μια φορά– μας είπαν “γιατί δεν παντρεύεστε, αφού το θέλετε πολύ και οι τρεις;”» διηγείται η Έλενα και ο Bruno συμπληρώνει: «Ο Οικονομόπουλος τραγουδούσε το “Για κάποιο λόγο” και τότε κοίταξα την Έλενα και τη ρώτησα για πέμπτη φορά: “Θέλεις να παντρευτούμε;”. Τότε μου είπε το πολυπόθητο “ναι”». «Ήταν τόσο απλό» προσθέτει η Έλενα γελώντας.

«Το 2018 είναι η χρονιά μας» υποστηρίζει η Έλενα. «Ξεκίνησε υπέροχα. Την επομένη, ρωτήσαμε και τη Μαρία, η οποία ξετρελάθηκε με την ιδέα. Σκέφτηκα πως πρέπει να πάω κόντρα στο “κακό” και στα “7 χρόνια φαγούρας”, να ανανεώσω τους όρκους αγάπης με τον άντρα μου. Αποφάσισα να οργανώσω τα πάντα όπως τα είχα ονειρευτεί και να ζήσω το δικό μου παραμύθι».

«Φυσικά και συμφώνησα. Είναι το μόνο άλμπουμ που λείπει από το σπίτι μας» πετάγεται η Μαρία, η κόρη του ζευγαριού. «Από την ημέρα που είδε την Αναστασία παρανυφάκι στο γάμο του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη ήθελε πολύ να το ζήσει» εξηγεί η Έλενα. «Ναι, αλλά εγώ δεν θα έχω το δικό μου καμαρίνι και δεν θα με ντύσουν οι φίλες μου, όπως εσένα» λέει με παράπονο η κόρη του ζευγαριού.

Το νυφικό και το γαμήλιο ταξίδι

Ο Bruno έχει δει το νυφικό ή κρατάτε τις παραδόσεις;

Ήθελα να του το δείξω, ήθελα τη γνώμη του… Ο Bruno όμως είναι παραδοσιακός και δεν θέλει να το δει, θεωρεί ότι είναι γρουσουζιά. Ούτε εκείνος μου δείχνει το κοστούμι του. Μόνο τα παπούτσια έχουμε δει. Μπορώ να σου πω όμως ότι το νυφικό έχει την υπογραφή της Μαρίας Κονίδη. Θα είναι παραμυθένιο, χωρίς δαντέλες, πέτρες και στρας. Θα φορέσω και πέπλο. Τα παπούτσια είναι χειροποίητα και τα έχει επιμεληθεί η Σοφία Μαντά. Το μακιγιάζ και τα μαλλιά θα μου κάνουν οι επί χρόνια συνεργάτες μου Σοφία Λέπουρα και Περικλής Οικονόμου.

Γαμήλιο ταξίδι θα πάτε;

Έλενα Ασημακοπούλου: Στη Μύκονο, στο νησί που γνωριστήκαμε, με τους κουμπάρους μας, το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Μαρία – Ροζαλία: Εγώ θα μείνω με τη γιαγιά μου και κάποια στιγμή θα με πάνε στην Disneyland.

Διάβασε όλη τη συνέντευξη στο περιοδικό People που κυκλοφορεί σήμερα με το Πρώτο Θέμα

Read More

And More