Έλενα Ασημακοπούλου: Σοκάρει η περιγραφή της στο TLIFE για την εκκένωση του σπιτιού της εξαιτίας της φωτιάς

Στιγμές αγωνίες βίωσε χθες βράδυ η Έλενα Ασημακοπούλου όπως άλλωστε και πολλοί συμπολίτες μας που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους εξαιτίας των ισχυρών πυρκαγιών που πλήττουν τη χώρα μας. Η ηθοποιός και επιχειρηματίας μέσα από μια ανάρτηση που έκανε χθες βράδυ στον λογαριασμό της στο instagram αποκάλυψε πως έφυγε από το σπίτι της στον Άγιο Στέφανο προκειμένου να προφυλαχθούν από τις φωτιές που πλησίαζαν την περιοχή. (δες εδώ την ανάρτηση της Έλενας Ασημακοπούλου)

Το TLIFE επικοινώνησε με την Έλενα Ασημακοπούλου η οποία ανέφερε πως αυτές τις μέρες μένει μόνη της, έχοντας την κόρη της στο σπίτι, μιας και ο σύζυγός της βρίσκεται στην Ιταλία. Η ηθοποιός αποφάσισε μετά από την προτροπή του συζύγου της, αλλά και τις συστάσεις της πολιτικής προστασίας, να εγκαταλείψει το σπίτι της, μένοντας για την ώρα στο σπίτι της αδερφής της.

“Χθες βράδυ, εκκενώσαμε, όπως μας συνέστησαν, τον Άγιο Στέφανο διότι είμαστε σχετικά κοντά στον οικισμό των Ποντίων…. Επέμενε πολύ και ο σύζυγός μου να αποχωρήσουμε από το σπίτι. Είμαι μόνη μου με το παιδί στο σπίτι, ο Bruno αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Ιταλία για δουλειά και όπως είναι λογικό είχε τρελαθεί με όλα αυτά που έβλεπε στα Μέσα…

Προσπαθήσαμε αρχικά να πάμε στο εξοχικό μας στον Ωρωπό αλλά ακόμα και ο παράδρομος ήταν κλειστός….Μας γύρισαν πίσω με το παιδί και τελικά κατάφερα να φτάσω στους Θρακομακεδόνες στο σπίτι της αδερφής μου…. Το σπίτι μας προς το παρόν απ’ ότι έμαθα είναι εντάξει όμως δεν μπορούμε ακόμα να γυρίσουμε διότι έχουν κλείσει όλους τους δρόμους αλλά και η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική…..” μας ανέφερε η Έλενα Ασημακοπούλου.

Read More

And More