Έλενα Ασημακοπούλου: Συγκινεί η ανάρτησή της για τα γενέθλια της κόρης της – Οι φωτογραφίες όταν ήταν μωρό

Σήμερα είναι μια πολύ ξεχωριστή ημέρα για την Έλενα Ασημακοπούλου, καθώς πριν δέκα χρόνια έγινε για πρώτη φορά μητέρα! Η πανέμορφη κόρη της Μαρία Ροζάρια έχει σήμερα τα γενέθλιά της και η διάσημη μανούλα της δεν θα μπορούσε να μην της ευχηθεί και δημόσια. Η μικρή πήρε τα ονόματα των γιαγιάδων της: Μαρία είναι το όνομα της μητέρας της ηθοποιού και Ροζαλία, της μητέρας του Μπρούνο Τσιρίλο.

Η Έλενα Ασημακοπούλου έκανε μια άκρως συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, όπου δημοσίευσε φωτογραφίες της κόρης της, όταν ήταν μωράκι, γράφοντας χαρακτηριστικά στη λεζάντα: 

“Είσαι ότι μα ότι καλύτερο έχω κάνει στη ζωή μου! Σήμερα κλείνεις τα 10 και εγώ δεν έχω καταλάβει ακόμα ποσο γρήγορα πέρασαν από την πρώτη στιγμή που σε πήρα στην αγκαλια μου! Μπορώ να μιλαω και να γράφω ώρες ατέλειωτες για εσένα…. θα αφήσω όμως τις εικόνες να μιλήσουν αυτή τη φορά….

Την πρώτη φορά που σε είδα, τα ατελείωτα φιλιά που σου έδινα, το τσίρκο που έκανα για να φας τη φρουτόκρεμα, το υπέροχο χαμογελάκι σου, τις στέκες που σου έβαζα να στολίζουν το καραφλό κεφαλάκι σου και φυσικά τα πρώτα σου γενέθλια στη Θεσσαλονίκη αξέχαστα μαζί με τα πρώτα σου βηματα! Σε αγαπώ ως τον ουρανό και πίσω όπως λες και εσυ!!! Είσαι η ζωή μου ολη!!! Χρόνια πολλά μωρό μου!!”.

Read More

And More