Έλενα Ασημακοπούλου: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε η κόρη της!

Δυναμική, όμορφη και ετοιμόλογη. Η Έλενα Ασημακοπούλου είναι το καλό παιδί της ελληνικής τηλεόρασης και ξέρει πάντα να κερδίζει τις εντυπώσεις. Η γνωστή ηθοποιός έχει μάλιστα μια πολύ όμορφη οικογένεια, δεν ήταν λίγες όμως οι φορές που αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα.

Γυρνώντας το χρόνο πίσω εκτός από χαρά η Έλενα Ασημακοπούλου έχει να θυμάται και δύσκολες στιγμές. Όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο People για χρόνια ήταν με μια βαλίτσα στο χέρι και ένα μωρό στην αγκαλιά για να βρίσκεται κοντά στο σύζυγό της, Μπρούνο Τσιρίλο, που λόγο του ποδοσφαίρου άλλαζε ομάδες -και χώρες. «Κάθε λίγους μήνες έστηνα από την αρχή ένα σπίτι. Θυμάμαι τον εαυτό μου να βγαίνω από το αεροπλάνο με ένα μωρό στην αγκαλιά που έκλαιγε ασταμάτητα, με ένα σωρό βαλίτσες με όλα τα απαραίτητα όταν έχεις μικρό παιδί και να δαγκώνω τα χείλη μου για να μη λυγίσω. Η πιο δύσκολη περίοδος ήταν τη χρονιά που Μπρούνο ήταν στη Γαλλία. Το παιδί ήταν 2,5 χρονών και πηγαινοερχόμουν γιατί η μικρή δεν πήγαινε σχολείο αλλά εγώ δούλευα κι έπρεπε να επιστρέφω στην Ελλάδα. Ζούσα μια τρέλα».

Τις δυσκολίες όμως έχει μάθει να τις ξεπερνάει όπως έκανε και με το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε εκ γενετής η κόρη της. «Ειλικρινά δε θέλω να αναφερθούμε σε αυτό το θέμα ούτε να επεκταθώ. Ήταν ένα γενετικό πρόβλημα που πλέον έχει ξεπεραστεί απλώς τα 3 πρώτα χρόνια ήταν δύσκολα και επίφοβα. Είναι κάτι που αφήσαμε πια πίσω», εξηγεί με τη φωνή της γεμάτη ευγνωμοσύνη και ανακούφιση.

Διάβασε περισσότερα στο People

Read More

And More