Έλενα Ασημακοπούλου: Το βίντεο που μαρτυρούσε τον χωρισμό της από τον Μπρούνο Τσιρίλο

Τίτλοι τέλους έπεσαν στην σχέση της Έλενας Ασημακοπούλου με τον Μπρούνο Τσιρίλο μετά από 12 χρόνια γάμου.

Την είδηση γνωστοποίησε η ίδια η ηθοποιός μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μέσα από ένα q&a που έκανε με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Το τελευταίο διάστημα το ζευγάρι ζούσε χωριστά, με πολλούς να πιστεύουν πως το ζευγάρι έχει χωρίσει, αφού ο Μπρούνο Τσιρίλο εδώ και αρκετό καιρό βρίσκεται στην Ιταλία ενώ η Έλενα Ασημακοπούλου με την κόρη τους μένουν στην Ελλάδα.

Το απόγευμα της Κυριακής 26/6 η Έλενα Ασημακοπούλου πήρε την απόφαση να μιλήσει ανοιχτά, μετά από αμέτρητες ερωτήσεις που δεχόταν για την προσωπική της ζωή στο Instagram, επιβεβαιώνοντας τον χωρισμό.

«Εδώ και πολύ καιρό έχει κλείσει αυτός ο κύκλος για εμάς… Δεν ένιωθα έτοιμη να βγω και να μιλήσω δημόσια , παρ’ όλο που πολλοί από εσάς το είχατε αντιληφθεί… Σας ευχαριστώ για τη διακριτικότητά σας», έγραψε μεταξύ άλλων η Έλενα Ασημακοπούλου.

Μπορεί η Έλενα Ασημακοπούλου να επιβεβαίωσε πριν από λίγες ώρες τον χωρισμό της από τον Μπρούνο Τσιρίλο, ωστόσο οι φήμες για σύννεφα στη σχέση τους κυκλοφορούν εδώ και αρκετούς μήνες.

Ένα βίντεο μάλιστα, που είχε δημοσιεύσει η γνωστή ηθοποιός στο προσωπικό της προφίλ στο Tik Tok, ήταν αρκετό για να ξςεκινήσουν οι φήμες για χωρισμό, ωστόσο η ίδια δεν ένιωθε έτοιμη να μιλήσει δημόσια.

Στο βίντεο ακούγεται το ερωτικό τραγούδι «Αν» του Χρήστου Μάστορα, με την ίδια να γράφει τον τίτλο προσθέτοντας αποσιωπητικά.

Να θυμίσουμε πως η Έλενα Ασημακοπούλου και ο Μπρούνο Τσιρίλο γνωρίστηκαν το 2007 και έγιναν ζευγάρι λίγο καιρό μετά. Παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο το 2010, ενώ την ίδια χρόνια γεννήθηκε και η κόρη τους, Μαρία-Ροζάρια. Το 2018 παντρεύτηκαν και με θρησκευτικό γάμο.

Read More

And More