Έλενα Ασημακοπούλου: Βόλτες στα Ματογιάννια με τον Μπρούνο Τσιρίλο και την κόρη τους! [pics]

Ένα χρόνο παντρεμένοι και 12 χρόνια ερωτευμένοι συμπληρώνουν φέτος ο Μπρούνο Τσιρίλο και η Έλενα Ασημακοπούλου και είναι στα καλύτερά τους. Ο παλαίμαχος άσσος του ποδοσφαίρου και η γνωστή ηθοποιός που γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν το 2007, παντρεύτηκαν πέρσι την άνοιξη με θρησκευτικό γάμο και είναι full in love. Το ζευγάρι που έχει μάλιστα και μια πανέμορφη κόρη, την 9χρονη Μαρία Ροζάρια απολαμβάνει αυτές τις μέρες τις καλοκαιρινές διακοπές το στην όμορφη Μύκονο!

Άνθρωποι χαμηλών τόνων και οι δυο, αποφεύγουν να κάνουν πολλές κοσμικές εμφανίσεις, ωστόσο το φετινό καλοκαίρι βρέθηκαν στο νησί των ανέμων –όπου είχαν περάσει και το ταξίδι του μέλιτος- και δεν σταμάτησαν τις βόλτες και τις βουτιές με την κόρη τους.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής και νυν μάνατζερ και η σύζυγός του έχουν μεγάλη αδυναμία στην  κόρη τους και όπως καταλαβαίνεις το φετινό καλοκαίρι είναι αφιερωμένο σε εκείνη. Η μικρή μάλιστα, έκανε τις βόλτες με τους γονείς της στα; Γραφικά σοκάκια της Μυκόνου, όπου και την εντόπισε ο φωτογραφικός φακός του TLIFE. Οι τρεις τους πήγαν για ψώνια στα μαγαζιά και χαλάρωσαν με ένα περίπατο στο όμορφο νησί!

Δες φωτογραφίες:

Και οι διακοπές συνεχίζονται!

Read More

And More