Έλενα Αθανασοπούλου: Αυτή είναι η ηθοποιός που κατήγγειλε γνωστό σκηνοθέτη για βιασμό – Όσα δήλωσε

Η Έλενα Αθανασοπούλου είναι η 33χρονη ηθοποιός που κατήγγειλε πριν λίγες ημέρες γνωστό σκηνοθέτη για βιασμό.

«Μιλάμε για ένα άγριο περιστατικό που έπρεπε να το μάθουν και τα δικά μου πρόσωπα δεν ήταν καθόλου εύκολο γιατί πέρασα από πολλά στάδια θυμού, θλίψης, οργής, πένθους, εγώ πενθώ για το κορίτσι που ήμουν τότε, ήμουν 21», δήλωσε στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ η ηθοποιός Έλενα Αθανασοπούλου.

Το 2010, στα πρώτα της βήματα στον χώρο όπως καταγγέλλει η ηθοποιός, έπεσε θύμα βιασμού από γνωστό σκηνοθέτη που υπογράφει μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες.

Ο γνωστός σκηνοθέτης διατηρούσε φιλικές σχέσεις με την Έλενα Αθανασοπούλου. Ένα βράδυ την κάλεσε για δείπνο και μετά θα ακολουθούσε έξοδος με κοινούς φίλους. Όπως ισχυρίζεται στην μήνυση της η 33χρονη σήμερα ηθοποιός, ο 58χρονος φρόντισε να γίνει άφθονη κατανάλωση αλκοόλ. Αφού η νεαρή κοπέλα ένιωσε αδιαθεσία οδηγήθηκαν στο αμάξι όπου φέρεται να την βίασε.

Η Έλενα Αθανασοπούλου που τότε ήταν μόλις 20 ετών, τονίζει πως το ελληνικό #metoo της έδωσε θάρρος να προβεί σε αυτή την καταγγελία.

Μετά την μήνυση της Έλενας Αθανασοπούλου η υπόθεση πήρε τον δρόμο της Δικαιοσύνης και δόθηκε εντολή για διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας.

Read More

And More