Έλενα Αθανασοπούλου: Ξέσπασε στον αέρα του «Χαμογέλα και πάλι» – «Δεν επιτρέπεται αυτό»

Στην εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι” παρενέβη τηλεφωνικά η Έλενα Αθανασοπούλου προκειμένου να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα.

Η ηθοποιός που πριν λίγο καιρό κατέθεσε μήνυση κατά του σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλου ισχυριζόμενη ότι τη βίασε το 2010, σε μια περίοδο που οι δυο τους διατηρούσαν φιλική σχέση, βγήκε στον αέρα της εκπομπής θέλοντας να κάνει κάποιες διευκρινίσεις σχετικά με το αν κατέθεσε καταγγελία ή όχι για τη συγκεκριμένη υπόθεση και στο ΣΕΗ.

Αφορμή για την τηλεφωνική αυτή παρέμβαση στάθηκαν τα όσα έλεγε εκείνη την ώρα ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Το θέμα μου δεν είναι με τον κύριο Μπιμπίλα, να το ξεκαθαρίσω αυτό, το ΣΕΗ κάνει πολύ καλά τη δουλειά του. Βεβαίως και δέχομαι ότι ο κύριος Μπιμπίλας δε γνώριζε και δε μπορούσε να μου δώσει οποιοδήποτε τηλέφωνο. Το θέμα μου είναι με τον κύριο Χατζάκη ο οποίος χωρίς να ξέρει βγήκε στον αέρα του Πρωινού και με εξέθεσε λέγοντας τα χίλια μύρια.

Είπε ότι δεν έχω απευθυνθεί στο ΣΕΗ, ότι δεν έχω στοιχεία. Αυτό, σε μια τέτοια σκληρή υπόθεση, σε μια ποινική υπόθεσημ δε το δέχομαι να βγαίνουν και να λένε ότι δεν πήγα στο ΣΕΗ. Ποιος γνωρίζει τι κινήσεις κάνω;

Ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι ο κύριος Χατζάκης βγήκε και μίλησε χωρίς να γνωρίζει. Δε μπορείς να βγαίνεις έτσι στον αέρα και να λες ότι δεν υπάρχει καταγγελία στο ΣΕΗ ενώ έχω κάνει μήνυση. Δεν επιτρέπεται αυτό. Και θα ρωτήσω και τον δικηγόρο μου αν μπορώ να κινηθώ νομικά πάνω σε αυτό. Δε θα ήθελα να πω κάτι άλλο» είπε σε αρκετά έντονο ύφος η Έλενα Αθανασοπούλου.

Read More

And More