Έλενα Αθανασοπούλου: «Ο Κώστας Κωστόπουλος έβαλε δυο άτομα να με προσεγγίσουν»

Η ηθοποιός Έλενα Αθανασοπούλου που μήνυσε τον γνωστό σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο για βιασμό σπάει τη σιωπή της στον Στέφανο Κωνσταντινίδη και την εκπομπή «Τι λες τώρα!».

Η Έλενα Αθανασοπούλου είναι προετοιμασμένη για όσα πρόκειται να ακούσει κατά τη διάρκεια του δικαστικού αγώνα.

«Εγώ ξέρω ότι λέω την αλήθεια. Το κρατάω για μένα. Ο κόσμος ας πιστεύει ότι θέλει. Έχω στοιχεία, που τα έχει στη διάθεσή του ο δικηγόρος μου. Είμαι πανέτοιμη. Έχω δύναμη και έρχεται η λύτρωση», είπε.

Η ηθοποιός αποκάλυψε πως βίωσε πολλές φορές κατάθλιψη και ότι δεν την απασχολεί η γνώμη του κόσμου.

«Ο εισαγγελέας θα αποφασίσει, η δικαιοσύνη. Τι μας νοιάζει ο χαρακτήρας που έχω, αν είμαι τρελή, αν είμαι έξω καρδιά, αν είμαι φωνακλού; Τα μάτια μου, την αλήθεια μου ο εισαγγελέας θα τα κρίνει. Δεν με ενδιαφέρει πως φαίνομαι αυτή τη στιγμή. Δεν με απασχολεί να κάνω καριέρα, αυτή τη στιγμή δίνω μάχη ζωής. Έχω χάσει 12 χρόνια από τη ζωή μου».

«Είναι η άμυνά μου, είναι η δύναμή μου. Πρέπει να είμαι δυνατή. Πάει η κατάθλιψη και δεν θα ξανάρθει ποτέ! Έχω περάσει πολλές φορές κατάθλιψη και είναι σκληρό. Ποτέ ξανά κατάθλιψη, τη νικήσαμε και θα τη νικήσουν και όλοι οι άλλοι. Προτιμώ να δείχνω χαρούμενη και να με κοροϊδεύουν παρά να είμαι στα πατώματα».

Όπως δήλωσε η ηθοποιός, τα θύματα και τα στοιχεία υπάρχουν, ενώ τόνισε πως αυτό δεν αφορά τα κανάλια.

«Επί ενάμισι χρόνο προσπαθώ να το βγάλω από μέσα μου. Δεν ήξερα καν ποιος είναι ο σκηνοθέτης και μου το είπε μία φίλη μου», συμπλήρωσε.

Η Έλενα Αθανασοπούλου αποκάλυψε στον Στέφανο Κωνσταντινίδη πως ο σκηνοθέτης προσπάθησε να έρθει σε επικοινωνία μαζί της βάζοντας δύο άτομα να την προσεγγίζουν. Ακόμα, ένα κοινό τους πρόσωπο της τηλεφώνησε, με την ηθοποιό να δηλώνει πως θα μιλήσει γι’ αυτό το άτομο με τον δικηγόρο της.

«Η αλήθεια και ο ήλιος είναι ότι πιο φωτεινό υπάρχει», κατέληξε η ηθοποιός.

Σε άλλο σημείο, η Έλενα Αθανασοπούλου έδωσε και τις απαντήσεις της στον Αντώνη Βογιατζή.

Read More

And More