Έλενα Γαλύφα: Με άψογο στυλ στις παραλίες της Μυκόνου! Φωτογραφίες

Η Έλενα Γαλύφα έκανε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και διοργάνωσε μια μικρή εξόρμηση στην Μύκονο. Το καλοκαίρι είναι και επίσημα εδώ και οι εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz ξεκινούν σιγά σιγά τις διακοπές τους από το κοσμοπολίτικο νησί. Η fashion blogger παίζει την μόδα στα δάκτυλά της και έχει το δικό της μοναδικό στυλ και το απέδειξε για ακόμη μια φορά σε βόλτα της σε πολυσύχναστη παραλία.

Στην παραλία του Ορνού απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός, την Έλενα Γαλύφα, η οποία χαλάρωσε στην ξαπλώστρα της, αντικρίζοντας τα καταγάλανα νερά της θάλασσας. Φορώντας μια λευκή πουκαμίσα, καπέλο και στιλάτα γυαλιά ηλίου έκλεψε για ακόμη μια φορά τις εντυπώσεις με το άψογο καλοκαιρινό στυλ της.

Δες τις φωτογραφίες:

Το βράδυ της Τετάρτης, η Έλενα Γαλύφα, μάλιστα, έκατσε στην πολυθρόνα του The 2night Show και αποκάλυψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου πως εργάστηκε για 7 χρόνια σαν γραμματέας στο υπουργικό γραφείο του Δημήτρη Αβραμόπουλου, ωστόσο τα παράτησε όλα για να ασχοληθεί με τον χώρο της μόδας. Έτσι το 2014 έκανε μαζί με την αδερφή της ένα fashion blog και έτσι ξεκίνησαν όλα!

Read More

And More