Έλενα Γκρέκου: «Γνωστός τραγουδιστής με κόλλησε στον τοίχο – Του έριξα χαστούκι»

Η Έλενα Γκρέκου έδωσε τη νέα της συνέντευξη στην κάμερα του Open και στην εκπομπή Ποιος είναι Πρωινιάτικα. Η τραγουδίστρια φέτος ξανασυστήνεται στο κοινό με το νέο της όνομα, Έλενα Πασχαλίδου.

«Αυτό ήταν το επίθετο της γιαγιάς μου. Ήταν κάτι σαν τάμα μέσα μου», ανέφερε για την απόφασή της να αλλάξει το επώνυμό της. Ενώ αποκάλυψε για τον χωρισμό της:  «Ο γιος μου ο Χάρης ήταν 2,5 ετών όταν χώρισα με τον μπαμπά του, τον Βαλάντη».

Η Έλενα Γκρέκου – Πασχαλίδου μίλησε και για την σεξουαλική παρενόχληση που είχε δεχτεί από τραγουδιστή, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο κατάφερε να ξεφύγει.

«Έχει προσπαθήσει κάποιος, όχι απλώς να με φέρει σε δύσκολη θέση, να με κολλήσει στον τοίχο και να προσπαθήσει να κάνει κίνηση ερωτική απέναντί μου. Γνωστός τραγουδιστής. Του έριξα ένα γερό χαστούκι και τον έβαλα στη θέση του»,  δήλωσε η Έλενα Γκρέκου.

«Μου έχει τύχει να κλείσω μια δουλειά, να έχουμε δώσει τα χέρια και μετά να μαθαίνω ότι κάποια άλλη συνάδελφος είχε συνάψει σχέση με τον συγκεκριμένο κύριο και έμεινα εγώ εκτός», εξομολογήθηκε στη συνέχεια η τραγουδίστρια.

Read More

And More