Έλενα και Φένια Τσικιτίδου: Το μήνυμα στα social media, λίγο πριν από την είσοδό τους στη “Φάρμα”

Η Έλενα και η Φένια Τσικιτίδου είναι οι δίδυμες χορεύτριες, οι οποίες θα “εισβάλουν” στη Φάρμα στα επόμενα επεισόδια. Οι πανέμορφες αδερφές, λίγο πριν περάσουν το κατώφλι του reality του ANT1, έκαναν μια ανάρτηση στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram και έστειλαν το δικό τους μήνυμα για το νέο ταξίδι που ξεκινά στη ζωή τους. 

“Ένα νέο ταξίδι λοιπόν για εμάς ξεκινά…! Η @farma.greece θα μας φιλοξενήσει λοιπόν πολύ σύντομα! Ένα ταξίδι διαφορετικό από τα υπόλοιπα, ένα ταξίδι με άγνωστη διάρκεια…. Άγνωστο προορισμό…!
Ίσως αυτό να το κάνει στο μυαλό μας ακόμα πιο συναρπαστικό! Κάτι που υπενθυμίζουμε συνεχώς στους εαυτούς μας είναι το εξής…

Πρέπει να παίρνει κανείς ρίσκα. Πρέπει να επιδιώκει καταστάσεις που τον βγάζουν από τα γνωστά, τα πεπατημένα. Που τον ξεβολεύουν και τον κάνουν να νιώθει αβέβαιος. Μόνον έτσι υπάρχουν αποτελέσματα και δημιουργία. Ευχαριστούμε όλους σας για τα μηνύματα αγάπης και τις ευχές σας! Μας δίνετε τόση δύναμη!

Ενημέρωση: Aπό αύριο τα social media μας θα τα χειρίζονται οι συνεργάτες μας! Ίσως να μην απαντηθούν τα μηνύματα… Θα σας το χρωστάμε για μετά! Όμως θα ανεβαίνει υλικό. Να προσέχετε! Σας αγαπάμε!”, έγραψαν οι δίδυμες αδερφές.

 

Read More

And More