Έλενα Καρβέλα: Στιγμιότυπα από την προετοιμασία της νύφης, λίγο πριν παντρευτεί τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο! [pics]

Ήταν μια πανέμορφη νύφη! Η νεαρή Έλενα Καρβέλα ήταν η γυναίκα που παντρεύτηκε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος το περασμένο Σάββατο, στην πανέμορφη Νάξο. Ο γάμος του ζευγαριού πραγματοποιήθηκε σε ένα υπέροχο εκκλησάκι στο Κάτω Σαγκρί, ένα ημιορεινό χωριό της Νάξου, τόπο καταγωγής της γιαγιάς του Κωνσταντίνου και οι δυο τους έλαμπαν από ευτυχία! Η όμορφη Έλενα επέλεξε για την πιο ξεχωριστή ημέρα της ζωής της ένα νυφικό, δημιουργία του σχεδιαστή Demetrios σε λευκό χρώμα, sleeveless και με maxi γραμμή με full skirt σχέδιο στο κάτω μέρος συνδυασμένο με εντυπωσιακό πέπλο από τούλι και ήταν απλά εντυπωσιακή.

Το TLIFE και ο φωτογράφος Πέτρος Χόντος βρέθηκαν στο νησί της Νάξου και σου μετέδωσαν πρώτοι το παραδοσιακό και παραμυθένιο γάμο του Κωνσταντίνου Μπογδάνου και της Έλενας Καρβέλα! (Δες εδώ όλες τις φωτογραφίες της γαμήλιας τελετής)

Ο φωτογραφικός φακός βρέθηκε στο σπίτι όπου προετοιμαζόταν η νύφη και την “τσάκωσε” στις γαμήλιες ετοιμασίες της! Η Έλενα Καρβέλα ακολούθησε όλα τα έθιμα και δεν έλειψε να γράψει τα ονόματα των ανύπαντρων φιλενάδων της στο νυφικό της γοβάκι. Στη συνέχεια, πόζαρε με τις κολλητές της και τα παρανυφάκια, πιο ευτυχισμένη από ποτέ!

Δες φωτογραφίες:

Το love story του ζευγαριού:

Η όμορφη δημοσιογράφος και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος γνωρίστηκαν στον ΣΚΑΪ τον Νοέμβριο του 2015, όταν εκείνος παρουσίαζε εκεί εκπομπή και εκείνη ήταν εκπαιδευόμενη ρεπόρτερ από την σχολή του Σταμάτη Μαλέλη. Οι δυο τους ήρθαν γρήγορα κοντά και η χημεία τους έδεσε! Στην αρχή της σχέσης τους και οι δύο απέφευγαν τις δημόσιες εμφανίσεις και τα πολυσύχναστα στέκια μιας και ήθελαν να προστατέψουν τον έρωτά τους. Ωστόσο, με την πάροδο του χρόνου και αφού σιγουρεύτηκαν για αυτά που νιώθουν, άρχισαν να δίνουν το παρών σε διάφορες κοσμικές εκδηλώσεις.

Φωτογραφίες: Καραμπάτσης Παύλος για το NDP

Read More

And More