Έλενα Κώνστα: Η αμήχανη στιγμή που μιλάει για το χωρισμό της από τον Λάμπρο Κωνσταντάρα [video]

Μία αμήχανη στιγμή παρακολούθησαν οι τηλεθεατές της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα το μεσημέρι της Πέμπτης. Όλα ξεκίνησαν όταν ο γνωστός παρουσιαστής ρώτησε την δημοσιογράφο της εκπομπής,Έλενα Κώνστα, αν ισχύουν οι φήμες περί χωρισμού από τον Λάμπρο Κωνσταντάρα έπειτα από 3,5 χρόνια σχέσης.

Η απορία στον Γιώργο Λιάγκα αλλά και στον Νίκο Γεωργιάδη γεννήθηκε ύστερα από δημοσίευμα της εφημερίδας “Real”, που θέλει το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι να μην μένει πλέον κάτω από την ίδια στέγη και να περνάει μία σοβαρή κρίση στη σχέση του. Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και η Έλενα Κώνστα γνωρίστηκαν το 2017 και από τότε μέχρι πριν λίγο καιρό ήταν αχώριστοι. Οι δυο τους πέρα από προσωπική σχέση έχουν και επαγγελματική, καθώς συνεργάζονται στην ραδιοφωνική εκπομπή του δημοσιογράφου.

Η Έλενα Κώνστα, λοιπόν, αφού προσπάθησε να αποφύγει με ένα χαμόγελο την ερώτηση στη συνέχεια δήλωσε: “Είναι περίεργη η κατάσταση… Σίγουρα δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά”. Ωστόσο, ξεκαθάρισε ότι μιλάνε καθημερινά, αφού κάνουν μαζί εκπομπή στο ραδιόφωνο.

Δες το βίντεο:

Η Έλενα Κώνστα προσπάθησε να αποφύγει διακριτικά την ερώτηση.

Read More

And More