Έλενα Κουντουρά: Η άγνωστη σχέση με τον Λευτέρη Πανταζή!

Κι όμως σε λίγο καιρό ιεροί δεσμοί θα ενώνουν την Έλενα Κουντουρά και τον σύζυγό της Σαράντη Παπαχριστόπουλο με τον Λευτέρη Πανταζή. Το ζευγάρι που στο παρελθόν έχει βρεθεί στις πίστες του ΛΕΠΑ εντελώς απρόσμενα θα αποκτήσει μαζί του και ένα είδος… συγγένειας.
Σύμφωνα με το Secret η Έλενα Κουντουρά θα παντρέψει μαζί με τον σύζυγό της ένα πολύ αγαπημένο της ζευγάρι και οι δυο τους θα έχουν συγκούμπαρο τον διάσημο Έλληνα τραγουδιστή. Τον ίδιο ρόλο θα έχει και ο ο καρδιοχειρουργός Παναγιώτης Δεδεηλιας. Ο λόγος για το γάμο της δημοσιογράφου Σπυριδούλας Κάμπου με τον θωρακοχειρουργό Στέλιο Ζαράγκα, που θα γίνει στις αρχές Φλεβάρη.

Η νύφη γνωρίζει πάνω από 20 χρόνια την αναπληρώτρια υπουργό και τον σύζυγό της (έχει εργαστεί στον όμιλο τους) και ήθελε να είναι κοντά της σε αυτήν την όμορφη στιγμή. Το ίδιο ισχύει και για τον Λευτέρη Πανταζή, με τον οποίο έχει πολύ φιλικές σχέσεις.

Ο γάμος θα γίνει με καλεσμένους πολλούς φίλους του ζευγαριού από τον καλλιτεχνικό χώρο και θα ακολουθήσει μεγάλο γλέντι σε γνωστό μαγαζί της Αθήνας.

Δες το πρωτότυπο προσκλητήριο του ζευγαριού!

Read More

And More