Έλενα Κρεμλίδου: Ξεσπά για το νέο βίντεο με το όνομά της – «Δε ντρέπεστε; Ψάχνετε να βρείτε την προσωπική στιγμή κάποιου;»

Ένα νέο βίντεο που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες σε «ροζ» σελίδες έκανε την Έλενα Κρεμλίδου να ξεσπάσει δημόσια. Η πρώην παίκτρια του Survivor, η οποία στο παρελθόν μίλησε για τη δική της εμπειρία από τη διαρροή προσωπικών στιγμών της στο διαδίκτυο, διευκρίνισε πως δεν εμφανίζεται η ίδια σε αυτό.

«Δες πόσο προβληματική είναι αυτή η συμπεριφορά. Υπάρχουν άνθρωποι που όντως ψάχνουν το βίντεο. Δε ντρέπεστε; Ψάχνετε να βρείτε την προσωπική στιγμή κάποιου; Άσχετα με το αν είμαι ή όχι εγώ. Δεν ντρέπεστε; Δηλαδή τόσο πολλή ανάγκη έχετε να με δείτε να πηδ@@μαι; Τι θα κερδίσετε; Δε μπορώ να καταλάβω, δε θα το καταλάβω ποτέ. Κοιταχτείτε ρε παιδιά, είναι κρίμα» επεσήμανε η Έλενα Κρεμλίδου.

Στη συνέχεια, η Έλενα Κρεμλίδου εξήγησε μέσα από το Instagram ότι μίλησε ανοιχτά για το επίμαχο βίντεο προκειμένου να δώσει δύναμη σε άλλα κορίτσια – θύματα του revenge porn. «Δεν έχετε να ντρέπεστρε για την επιλογή σας να κάνετε σεξ, η ντροπή θα έπρεπε να πηγαίνει πακέτο με τον άνθρωπο που μοιράζεται αυτές τις στιγμές παρά τη συγκατέθεσή σας» έγραψε μεταξύ άλλων.

Τι είχε υποστηρίξει η Έλενα Κρεμλίδου στο Πρωινό για τις «ροζ» φωτογραφίες της.

 

Read More

And More