Έλενα Παπαρίζου: Έτσι κρατά τις ισορροπίες στο γάμο με τον Ανδρέα Καψάλη!

“Με ισορροπεί που είμαστε από διαφορετικούς κόσμους με τον Αντρέα”, αποκαλύπτει η Έλενα Παπαρίζου μιλώντας για το γάμο της και τις αλλαγές που έφερε στη ζωή της ο αγαπημένος της Ανδρέας Καψάλης. Σε μια συνέντευξη από καρδιάς, η γνωστή τραγουδίστρια που μοιράζει το χρόνο της ανάμεσα σε Σουηδία και Ελλάδα, μιλά για όσα την ευχαριστούν, αλλά και την ενοχλούν…

“Είχα μπει κάποια στιγμή στη λογική να διαβάζω διάφορα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για τα κιλά μου. Ήταν το πρώτο πράγμα που έκανα κάθε πρωί πίνοντας τον καφέ μου”, αποκάλυψε στην Αγορά η Έλενα Παπαρίζου και συμπλήρωσε: “Σταμάτησα να διαβάζω τα αρνητικά σχόλια για την εμφάνισή μου, γιατί δεν θέλω να με επηρεάζουν και δεν έχει κανένα νόημα όλο αυτό. Δεν με νοιάζει πλέον ό,τι κι αν γράφουν για τα κιλά μου”.

Τι λέει για τις αλλαγές στη ζωή της; “Η αλήθεια είναι πως μετά τα 32 μου έγινε μέσα μου ένα κλικ, κάτι άλλαξε και άρχισα να μιλώ και να διεκδικώ για εμένα. Πλέον δεν φοβάμαι να μιλάω και να πω την άποψή μου πάνω στη δουλειά”.

Τέλος, μιλώντας για το γάμο και τη σχέση της με τον Ανδρέα Καψάλη, αποκάλυψε: “Ξέρεις τι ωραία με ισορροπεί που είμαστε από διαφορετικούς κόσμους; Ο ένας δίνει στον άλλον και μαζί φτάνουμε σε ένα διαφορετικό επίπεδο. Τελικά είναι ωραίο να είσαι διαφορετικός με τον άλλον, γιατί υπάρχει σασπένς στη σχέση.



Read More

And More