Έλενα Παπαρίζου: Η εμφάνιση – “φωτιά” σε συναυλία της στην Κηφισιά! Φωτογραφίες

Η Έλενα Παπαρίζου γνωρίζει ακριβώς πώς να ξεσηκώνει τον κόσμο στις live συναυλίες της! Άλλωστε είναι η Number One τραγουδίστρια της εγχώριας showbiz! Η αγαπημένη τραγουδίστρια απόλαυσε φέτος τις καλοκαιρινές της διακοπές με τον σύζυγό της Ανδρέα Καψάλη σε όμορφα μέρη της Ελλάδας, ενώ έκανε και μερικές εμφανίσεις. Μάλιστα, στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων Δήμου Κηφισιάς «Μενάνδρεια 2019», η Έλενα Παπαρίζου έδωσε συναυλία στο Ζηρίνειο Στάδιο Κηφισιάς και έβαλε “φωτιά” στη σκηνή!

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE βρισκόταν στη συναυλία, με την Έλενα να δίνει γι’ ακόμη μια φορά τον καλύτερό της εαυτό! Η δημοφιλής τραγουδίστρια μας χάρισε δυνατές μουσικές στιγμές, ερμηνεύοντας όλα τα μεγάλα της hits, όπως το «Mambo», «Αν με δεις να κλαίω», «Αν είχες έρθει πιο νωρίς» και πολλά άλλα. Φορώντας ένα καυτό μίνι φόρεμα, το οποίο αναδείκνυε τα καλλίγραμμα πόδια της, η Έλενα Παπαρίζου έκανε μια εντυπωσιακή και σέξι εμφάνιση!

Μάλιστα, οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν το φετινό φθινόπωρο να επιστρέφει στην νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας, στο πλευρό του Στέλιου Ρόκκου και του Σάκη Ρουβά στο Estate. Οι δύο καλλιτέχνες ανανεώνουν το ραντεβού τους με το αθηναϊκό κοινό και υποδέχονται στην παρέα τους την αγαπημένη τραγουδίστρια.

Δες φωτογραφίες από τη συναυλία της στην Κηφισιά:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More