Έλενα Παπαρίζου: Η τρυφερή εξομολόγηση για τον σύζυγο της, Ανδρέα Καψάλη! [video]

Η Έλενα Παπαρίζου βρέθηκε καλεσμένη του Θέμη Γεωργαντά, το βράδυ της Παρασκευής, στην πρεμιέρα του After Dark. Η τραγουδίστρια και coach του The Voice, μεταξύ άλλων, μίλησε για τον σύζυγό της, Ανδρέα Καψάλη, κάνοντας μια ξεχωριστή εξομολόγηση καρδιάς.

«Αρκετές φορές συμβουλεύομαι τον Ανδρέα στα επαγγελματικά μου. Ειδικά όταν προβληματίζομαι επειδή έχει έναν άλλο τρόπο που σκέφτεται, μια ορθή λογική και προσέγγιση για τα πράγματα. Εμένα σαν καλλιτέχνη με πιάνουν τα καλλιτεχνικά μου, τα ευαίσθητα και οι τρέλες μου. Κάποια στιγμή είναι ωραία να μου λέει πως ένα και ένα κάνουν δύο…», είπε χαρακτηριστικά.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Πιο πολύ είναι να μπορούμε να προσαρμοστούμε στα ωράρια, γιατί στο σπίτι δεν τριγυρνά και είμαι η Παπαρίζου. Είμαι η Έλενα. Ειδικά όσον αφορά τον Ανδρέα εύχομαι να ζήσουμε μαζί όλη μας τη ζωή. Για αυτό πρέπει να αγωνίζεσαι κάθε μέρα. Για να είναι καλή η σχέση σου…»

Καταλήγοντας, μάλιστα, δήλωσε: «Πάντα θα τον αγαπάω αυτό τον άνθρωπο, πραγματικά. Το έχω πει ξανά, αλλά πραγματικά το εννοώ, να είναι καλά η οικογένεια και το περιβάλλον του που δημιούργησαν και έπλασαν αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο».

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More