Έλενα Παπαρίζου: Με ανανεωμένο look κάνει νέα αρχή στη Σουηδία!

Νέα αρχή και νέα ζωή για την Έλενα Παπαρίζου. Η διάσημη τραγουδίστρια άφησε για λίγο την Ελλάδα και έγινε μόνιμος κάτοικος Σουηδίας, με αφορμή τη νέα επαγγελματική πρόταση που αποδέχτηκε για βραδινό show. Μετά από μια σειρά εμφανίσεων στη χώρα μας, η διάσημη τραγουδίστρια αποχαιρέτησε για αυτήν τη σεζόν τους Έλληνες θαυμαστές της και ξεκίνησε το νέο επαγγελματικό της στοίχημα.

“Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι κοντά σας. Θα φύγω για λίγο, αλλά να ξέρετε πως σας αγαπώ πολύ. Αυτή η συναυλία είναι η τελευταία για φέτος στην Ελλάδα, γιατί σε λίγο καιρό θα φύγω για μεγάλο χρονικό διάστημα για τη Σουηδία, αλλά εσείς θα είστε πάντα στην καρδιά μου”, είπε συγκινημένη στην εμφάνισή της στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας της Amita Motion που έγινε την περασμένη εβδομάδα στο Τείχος των Εθνών στο ΟΑΚΑ.

Action!! #live #on #stage

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Helena Paparizou (@helenapaparizouofficial) στις


Και τώρα η Έλενα βρίσκεται ήδη στη Σουηδία και ξεκινά τις ετοιμασίες για το μεγάλο βραδινό show που ετοιμάζει. “Με περιμένει μια ​υπέροχη ​συνεργασία, για ένα πολύ μεγάλο show που θα το παρουσιάζω με ​δύο κορυφαίους καλλιτέχνες της χώρας​. Είναι ένα show σε προδιαγραφές LAS VEGAS, έχει χιούμορ και πολλή διασκέδαση στα πλαίσια της βραδινής σουηδικής διασκέδαση”, είχε δηλώσει χωρίς να αποκαλύψει πολλά η διάσημη τραγουδίστρια.

Kisses from SwedenΦιλιά από Σουηδίαit was great today at @nyhetsmorgon !! #interview #myway #nyhetsmorgon

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Helena Paparizou (@helenapaparizouofficial) στις


Την Παρασκευή μάλιστα, έδωσε και μια συνέντευξη σε πρωινή εκπομπή της σουηδικής τηλεόρασης, ενώ ήδη έχει ξεκινήσει τις ετοιμασίες για το show. Στο πλευρό της φυσικά, είναι ο σύζυγός της Ανδρέας Καψάλης και όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα και η Έλενα φαίνεται να είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένη…

Read More

And More