Έλενα Παπαρίζου: “Να δικαιωθούν όλοι αυτοί που τόσα χρόνια αδικούνται σε αυτή τη χώρα”

Στη Σουηδία βρίσκεται η Έλενα Παπαρίζου όπου συνεχίζει τις εμφανίσεις της στην περιοδεία Diggiloo. Η τραγουδίστρια, μιλώντας στην σουηδική τηλεόραση και την εκπομπή Nyhetsmorgon, σχολίασε όλα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα.

“Όταν έκλεισαν οι τράπεζες είχα κατέβει στην Ελλάδα για 4-5 μέρες. Αυτό που είδα κι ένιωσα ήταν ένας μεγάλος διχασμός. Μιλούσαν δυνατά στο δρόμο για τη νέα κυβέρνηση, έλεγαν “και εσύ ψήφισες τους καινούργιους”. Ήταν ένα άσχημο συναίσθημα, πρέπει να είμαστε ενωμένοι αυτή τη στιγμή. Δεν μ’ αρέσει αυτός ο διχασμός”, δήλωσε ανάμεσα σε άλλα η Έλενα.

Τις δηλώσεις τις φιλοξένησε το ελληνικό μουσικό GetGreekMusic όπου διαβάζουμε και για την επιστροφή της στην Ελλάδα στο τέλος του μήνα καθώς και για τη συμμετοχή της στο μιούζικαλ “Nine”.

Η Έλενα αναδημοσίευσε το άρθρο τονίζοντας ότι οι Σουηδοί αγαπάνε την Ελλάδα και σημείωσε ότι πρέπει να υπάρχει αλληλοϋποστήριξη.

Στην ίδια συνέντευξη, η τραγουδίστρια ερμήνευσε live την αγγλική εκδοχή του νέου της τραγουδιού “Όταν οι άγγελοι κλαίνε”.

Acoustic version of “Angel” live at Nyhetsmorgon :-)Get “Angel” here: http://po.st/helenaangel

Posted by Helena Paparizou on Tuesday, 14 July 2015

Read More

And More