Έλενα Παπαρίζου: Ο κρυφός γάμος της και η ενόχληση με την ερώτηση του Μαραβέγια!

“Αποφασίσαμε ότι έτσι θέλουμε να κάνουμε! Ήταν η δική μας απόφαση. Μετά το είπαμε στα Μέσα! Δεν χρειάζεται να μπαίνουμε σε άλλες λεπτομέρειες”, αποκάλυψε στον Θέμο Αναστασιάδη και την Δούκισσα Νομικού, η Έλενα Παπαρίζου. Η νέα coach του The Voice βρέθηκε στο “Όλα ξεκόλλα” και μίλησε για όλα.

Αναφερόμενη στον μυστικό της γάμο με τον Ανδρέα Καψάλη, δήλωσε πως έγινε στην Ελλάδα και ανέφερε χαρακτηριστικά: “Εγώ μπορεί να είμαι ένα δημόσιο πρόσωπο, ο σύντροφός μου όμως, δεν είναι και δεν θέλει να είναι! Τον άλλον πρέπει να τον σέβεσαι. Είναι πολύ καλός στη δουλειά του και δεν θέλει κάθε λίγο να παίζει το όνομά του”.

Για τη συμμετοχή της στην κριτική επιτροπή του “The Voice” στο πλευρό του Σάκη Ρουβά, του Κωστή Μαραβέγια και του Πάνου Μουζουράκη, είπε: “Ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά! Περνάμε πάρα πολύ καλά μεταξύ μας. Υπάρχει ένα πάρα πολύ ωραίο κλίμα. Δεν έχουμε δεχτεί τη θέση του κριτή. Έχουμε δεχτεί τη θέση του μέντορα… Δεν είμαστε καθόλου κριτική επιτροπή”.

Ωστόσο, υπήρξαν και στιγμές που ένιωσε αμήχανα…

Γιατί την ενόχλησε ο Κωστής Μαραβέγιας όταν ρώτησε διαγωνιζόμενη του “The Voice” πότε σκοπεύει να κάνει οικογένεια; “Θεωρώ ότι η ιστορία μας είναι γραμμένη. Σαφώς και μπορείς να τα προγραμματίσεις, αν δεν θέλεις να κάνεις οικογένεια, αν θεωρείς ότι κάτι άλλο έχει προτεραιότητα στη ζωή σου. Δεν χρειάζεται αυτή η ερώτηση. Εγώ πιστεύω ότι πολλά μπορούν να γίνουν παράλληλα.

Υπάρχουν άλλοι που προσπαθούν να αποκτήσουν παιδί εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Αλλά θέλω να πω κάτι για τις οικογένειες στην Ελλάδα. Είναι κάτι που με στεναχωρεί εδώ στην πατρίδα μας. Στο εξωτερικό ήμασταν παράδειγμα γιατί είχαμε μεγάλες οικογένειες. Και τώρα ένα νιόπαντρο ζευγάρι περιμένει να φτιάξουν τα οικονομικά του για κάνει παιδί”.



Read More

And More