Έλενα Παπαρίζου: Όσα αποκάλυψε για τον σύζυγό της Ανδρέα Καψάλη – “Όταν διάβαζα όσα έγραφαν για μένα ήμουν χάλια”

Η Έλενα Παπαρίζου βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω και συναντήθηκε ξανά τηλεοπτικά με τον Νίκο Χατζηνικολάου μετά από 15 χρόνια. Η δημοφιλής τραγουδίστρια θυμάται την πρώτη της εμφάνιση στη μουσική σκηνή. Η απώλεια που σημάδεψε τη ζωή της, ο ερχομός της στην Ελλάδα και οι επιτυχίες που την καθιέρωσαν. Η Έλενα μίλησε και για τον σύζυγό της Αντρέα Καψάλη και αποκάλυψε ότι είναι… κτητική μαζί του!

Τα παιδικά μου χρόνια στη Σουηδία ήταν γλυκά, με κάποιες δυσκολίες. Ίσως οι δυσκολίες των γονιών μου να ήταν πριν από τη μέρα που γεννήθηκα. Με τον μπαμπά μου μοιάζαμε σαν χαρακτήρες. Ήταν δουλευταράς. Στα 13 μου δεν με άφησαν να ασχοληθώ με το τραγούδι. Στα 17 μου με το Νίκο  Παναγιωτίδη και τους Αντίκ, ένιωθαν πιο ασφαλείς. Όλη μου τη ζωή ήθελα να τραγουδάω, να κάνω παραστάσεις. Ήθελα βέβαια να γίνω και παιδοψυχολόγος αλλά ίσως και να είχα ένα εστιατόριο. Μεγάλωσα σε εστιατόριο. Μου αρέσει να μαγειρεύω.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου ετοίμασε πολλές εκπλήξεις στην Έλενα όπως τη σύνδεση με τον Νίκο Παναγιωτίδη, που μίλησε για την Έλενα με αγάπη λέγοντας για τη φιλία τους από παιδιά. Η Έλενα μάλιστα αποκάλυψε ότι ετοιμάζει κάτι με τον άνθρωπο που ξεκίνησε την καριέρα της πριν 20 χρόνια! “‘Ολοι είναι περήφανοι για την Έλενα στη Σουηδία” είπε ο Νίκος.

Για όσα αρνητικά γράφτηκαν για εκείνη, ακόμα και για την υγεία της: Ένα διάστημα που διάβαζα όσα έγραφαν για μένα γινόμουν χάλια. Και είπα δε θέλω να διαβάζω και δεν θέλω να ξέρω. Εμένα με ενδιαφέρει να κάνω τη δουλειά μου.

Για το θέμα των ημερών, κακή συμπεριφορά στο χώρο εργασίας και σεξουαλική παρενόχληση: Σίγουρα κάποιος στη δουλειά έχει πει κάτι άσχημο  αλλά ήταν κακή η στιγμή. Γνωρίζω ότι γίνονται σεξουαλικές παρενοχλήσεις σε όλους του χώρους. Στεναχωριέμαι αφάνταστα. Δεν μου έχει συμβεί. Οι άντρες που ήταν δίπλα μου με προστάτευαν. Στην 6η δημοτικού την κολλητή μου φίλη την βίασε κάποιος και από τότε άλλαξε  η ζωή της.

Για το χρόνο και τις πλαστικές: Έχω κάνει μπότοξ δυο φορές, αλλά ένιωθα φυλακισμένη. Φροντίζω όσο μπορώ τον εαυτό μου. Και αγαπάω τις αλλαγές που γίνονται στη ζωή μου. Αυτή είναι η ζωή. 

Πώς γνωρίστηκε με τον το σύζυγό της: Μας γνώρισαν ο παιδικός τους φίλος και η κολλητή μου φίλη. Ο Αντρέας χωρισμένος και εγώ ελεύθερη, βγήκαμε μαζί. Είμαι λίγο κτητική μαζί του. Δεν έχει πρόβλημα αν ντύνομαι σέξι. Εδώ φιληθήκαμε με τον Σάκη Ρουβά στο στόμα και είπε “α τι ωραία”! Ο Αντρέας είναι πολύ θετικό πλάσμα. Στην πρώτη καραντίνα, δεν πέρασα πολύ καλά… Έπεσα πάρα πολύ και ήθελα συνέχεια να κοιμάμαι. Εκείνη την περίοδο έφτιαξα 4 παζλ. Του Αντρέα δεν του αρέσει η δημοσιότητα. Το μόνο αρνητικό είναι ότι κρατάμε και οι δυο τον εγωισμό μας, εγώ πιο πολύ από εκείνον. Είμαστε όμως καλά” είπε η Έλενα για τη σχέση της με τον σύζυγό της αλλά και την πρώτη καραντίνα.

 

Read More

And More