Έλενα Παπαρίζου: Όσα περιγράφει για τον άντρα της ζωής της και τον γάμο της!

Η Έλενα Παπαρίζου ήταν από τα πρώτα εξώφυλλα του ΟΚ! και δέκα χρόνια μετά το περιοδικό γιόρτασε μαζί της! Τι εκμυστηρεύτηκε για τον γάμο της και τον Ανδρέα Καψάλη;

Tον Νοέµβριο του 2005 είχες φωτογραφηθεί πρώτη φορά για το εξώφυλλο του ΟΚ!, που µόλις είχε κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά. Το θυµάµαι αυτό το εξώφυλλο. Έχουν περάσει δέκα χρόνια; “Ήταν µία φωτογράφιση που είχαµε κάνει στο Λονδίνο, την περίοδο της Eurovision, και το θυµάµαι πολύ έντονα, γιατί άλλαξε εντελώς τον τρόπο που έβλεπα µέχρι τότε αυτή την εποχή του χρόνου. Το φθινόπωρο, όταν ήµουν µικρό παιδί, πάθαινα κατάθλιψη, γιατί δεν µου άρεσε να βλέπω τη φύση να πεθαίνει. Προτιµούσα την άνοιξη, και ακόµη και τώρα το αγαπηµένο µου λουλούδι είναι η παπαρούνα. Σε εκείνη τη φωτογράφιση ερωτεύτηκα το φθινόπωρο. Θυµάµαι, είχε γίνει σε ένα πάρκο όπου υπήρχαν πεσµένα φύλλα παντού. Ήταν υπέροχα. Από τότε αγαπώ όλες τις εποχές του χρόνου.”

Τι σε κέρδισε στον Ανδρέα; “Ξέρεις τι σημβαίνει με τον Ανδρέα; Από την πρώτη στιγμή που τον γνώρισα νόμιζα ότι τον ήξερα από πάντα. Ήταν σαν να υπήρχε τη ζωή μου. Σίγουρα, κάποια στιγμή θα συγκρουστούμε γιατί κουβαλάω και την τρέλα του Υδροχόου, αλλά με καταλαβαίνει απόλυτα και συνεννούμαστε σχεδόν με τα μάτια πια. Με κάνει να αισθάνομαι πλήρης και πολλές φορές χτυπάω ξύλο, για να μη χαλάσει αυτό που ζω.

Ο γάμος έγινε στην Ελλάδα ή στην Σουηδία; “Ο γάμος έγινε στην Ελλάδα.”

Παντρευτήκατε σε εκκλησία στην Ελλάδα και δεν το έμαθε κανείς;
“Δεν παντρευτήκαμε σε εκκλησία, αλλά αν θέλεις να μείνει κάτι κρυφό, μένει”

Θα γίνει και θρησκευτικός γάμος; “Ίσως. Θα δούμε! Επειδή με τον Αντρέα παντρευτήκαμε πάνω στα capital controls, παρόλο που αρχικά είχαμε σκεφτεί μετά τον γάμο να κάνουμε ένα πάρτι για τους φίλους μας, δεν το κάναμε τελικά. Σκεφτήκαμε ότι θα φέρναμε σε δύσκολη θέση τους καλεσμένους μας, που μπορεί να αισθάνονταν την υποχρέωση να μας πάρουν δώρο ή να ξοδέψουν χρήματα για να φορέσουν κάτι καλό. Αυτή τη στιγμή, όλοι οι Έλληνες αντιμετωπίζουμε προβλήματα. Όταν ηρεμήσουν τα πράγματα, θα κάνουμε ένα πάρτι για συγγενείς και φίλους και αργότερα θα κάνουμε το ταξίδι του μέλιτος. Θέλουμε να μοιραστούμε αυτή τη στιγμή με ανθρώπους που μας αγαπάνε, γιατί είναι πολλοί”

Διάβασε περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί

Read More

And More