Έλενα Παπαρίζου: Πέρασε το Σαββατοκύριακο στη Ρουμανία μαζί με καλή παρέα [pics, video]

Η Έλενα Παπαρίζου βρίσκεται στην καλύτερη φάση της ζωής της. Η σχέση της με τον σύζυγό της Ανδρέα Καψάλη όλο και δυναμώνει ενώ τα επαγγελματικά της πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο. Μπορεί η Έλενα και ο Ανδρέας να μην βλέπονται πολύ εξαιτίας των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων αφού η Έλενα ταξιδεύει συχνά στο εξωτερικό και εκείνος δουλεύει αμέτρητες ώρες όμως μετά από τρία χρόνια γάμου έχουν καταφέρει να βρουν κοινό κώδικα επικοινωνίας.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια συμμετέχει για τρίτη σεζόν στην κριτική επιτροπή του X-Factor και να ψάχνει μαζί με τον Σάκη Ρουβά, τον Κωστή Μαραβέγια και τον Πάνο Μουζουράκη το επόμενο αστέρι της μουσικής σκηνής όμως ταυτόχρονα ασχολείται και με την καριέρα της. Τις επόμενες μέρες αναμένεται να κυκλοφορήσει το καινούργιο της τραγούδι, για το οποίο ανυπομονεί, ενώ το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε βρέθηκε στη Ρουμανία για μια προγραμματισμένη συναυλία. Μικροί και μεγάλοι ξεσηκώθηκαν με τις επιτυχίες της και αποθέωσαν τη νικήτρια της Eurovision του 2005.

Ωστόσο, η Έλενα συνδύασε το επαγγελματικό της ταξίδι και με ξεκούραση. Ειδικότερα, έκανε βόλτες στους πιο δημοφιλείς δρόμους της πόλης και επισκέφτηκε τις πιο όμορφες γωνιές μαζί με τους φίλους της. Μάλιστα, μοιράστηκε τις αγαπημένες της στιγμές με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram.

Read More

And More