Έλενα Παπαρίζου: Στα Mad Awards με τον σύζυγό της στο πλευρό της! Φωτογραφίες

Είναι ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν, Η Έλενα Παπαρίζου και ο Ανδρέας Καψάλης ζουν love and married και στηρίζουν πάντα ο ένας τον άλλον. Και φυσικά στη μεγάλη βραδιά της μουσικής στο Tae Kwon Do και τα Mad VMA 2016, η όμορφη Έλενα συνοδευόταν από τον καλό της.

Το ζευγάρι βρέθηκε μαζί στα παρασκήνια και πόζαρε αγκαλιά, με την Έλενα να λάμπει από χαρά. Βλέπεις τόσο οι εμφανίσεις της στη σκηνή, όσο και το βραβείο “Καλύτερης μοντέρνας τραγουδίστριας” την έκαναν να χαρεί πολύ… Η ίδια μάλιστα, μετά το τέλος του show, ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία με το βραβείο της και έγραψε: “Ήταν μια υπέροχη βραδιά στα @madvma, μου ‘χατε λείψει τόσο πολύ!! Σας ευχαριστώ πολύ για το βραβείο του Best Female Modern και σας ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ότι τα καλύτερα έρχονται”.


Όσο για τον Ανδρέα Καψάλη; Αν και κρατά πάντα διακριτική στάση στο πλευρό της γυναίκας του, δεν μπόρεσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του για τις σέξι εμφανίσεις της, αλλά και την τιμητική διάκριση που απέσπασε…

Τέλος, ιδιαίτερα εντυπωσιακές ήταν και οι εμφανίσεις της Έλενας on stage, αλλά και στο κόκκινο χαλί. Το μπλε σύνολο που φόρεσε αποτελείται από φούστα Passion Alley Vasia Tzotzopoulou και το μπλε τοπ by Anna Ziazia, παπούτσια από προσωπική συλλογή Christian Louboutin.

Σέξι και εντυπωσιακό το total black outfit που επέλεξε για την εμφάνιση με τον Sergey Lazarev. Tο σχεδίασε η Άννα Ζιαζιά με την Έλενα Παπαρίζου, και το κατασκεύασε το δίδυμο Άννα – Μαρία. Τα παπούτσια της είναι Christian Louboutin. Και το μπεζ φόρεμα στο κόκκινο χαλί ήταν Cinema με κοσμήματα Karkalis και παπούτσια miu miu από προσωπική συλλογή της.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More