Έλενα Παπαρίζου: Στο θέατρο με τον σύζυγό της! Ποια παράσταση είδαν;

Love and married είναι πια η Έλενα Παπαρίζου και ο Ανδρέας Καψάλης. Το ζευγάρι βρίσκεται πλέον μόνιμα στην Ελλάδα – η Έλενα πρωταγωνιστεί στο μιούζικαλ Nine – και απολαμβάνουν στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσής πριν τις γιορτές. Ενώ, δεν είναι λίγες και οι κοινές τους εμφανίσεις.
Αν και οι δυο προσπαθούν να κρατούν χαμηλό προφίλ στην προσωπική τους ζωή, τους βλέπουμε σε επίσημες εξόδους, συνήθως σε θέατρα ή μουσικές σκηνές για να τιμήσουν φίλους και συνεργάτες της διάσημης τραγουδίστριας. Έτσι και αυτήν τη φορά ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τους συνάντησε στο θέατρο Κιβωτός.

Πιασμένοι χέρι χέρι, οι δυο τους έφθασαν στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης “Κουρδιστό Πορτοκάλι” σε σκηνοθεσία του Γιάννη Κακλέα, με τον Κωνσταντίνο Ασπιώτη στον πρωταγωνιστικό ρόλο.
Το “Κουρδιστό Πορτοκάλι” αφηγείται την ιστορία του νεαρού Άλεξ, αρχηγού μιας συμμορίας συνομηλίκων του, που διασκεδάζουν σκορπίζοντας βία: κλοπές, βιασμοί και βανδαλισμοί είναι η καθημερινότητά τους. Οι μεγάλες αγάπες του Άλεξ είναι τα ναρκωτικά, οι βιασμοί και η Ενάτη συμφωνία του Μπετόβεν. Μετά από μια δολοφονία, ο Άλεξ συλλαμβάνεται και φυλακίζεται. Για να αποκτήσει την ελευθερία του, δέχεται να συμμετέχει σαν «πειραματόζωο» σε ένα πρωτοποριακό σύστημα σωφρονισμού που μελετά η κυβέρνηση.

Το έργο θέτει το πρόβλημα της αντιμετώπισης της νεανικής βίας αλλά και το θέμα της ελεύθερης βούλησης του ανθρώπου για να επιλέξει το καλό ή το κακό. Η διάσημη νουβέλα εκδόθηκε για πρώτη φορά το 1962 και σαράντα χρόνια αργότερα περιλήφθηκε στη λίστα του περιοδικού Time με «τα 100 κορυφαία μυθιστορήματα του 20ού αιώνα».

Read More

And More