Έλενα Παπαρίζου: Θεατρικό ντεμπούτο στο “Nine” με σέξι εμφάνιση! Φωτογραφίες

Διάβασε επίσης:

Μπορεί στα 18 της χρόνια στη Σουηδία να είχε παίξει για πρώτη φορά σε μιούζικαλ, το θεατρικό ντεμπούτο της όμως στο Nine έκλεψε τις εντυπώσεις. Ντυμένη στα κόκκινα της φωτιάς και άκρως αποκαλυπτική η Έλενα Παπαρίζου ανέβηκε στη σκηνή του Πάνθεον και κέρδισε το πιο δυνατό χειροκρότημα του κοινού. Και όχι άδικα…
Υποδυόμενη μια ιερόδουλη, την… Σαραγκίνα, την πληθωρική γυναίκα που ξύπνησε τον ερωτισμό στον Γκουίντο (Βασίλη Χαραλαμπόπουλο) και του έμαθε πώς να είναι Ιταλός εραστής, η Έλενα ανεβαίνει με δυναμισμό στη σκηνή και δίνει τον καλύτερό της εαυτό! Ο συγκεκριμένος ρόλος -που στην ταινία Nine είχε υποδυθεί η Fergie- ήταν σίγουρα μια μεγάλη πρόκληση για εκείνη. Ο ρόλος της απαιτεί τραγούδι, χορό και ερωτισμό και η διάσημη τραγουδίστρια τα είχε όλα!

Στις πρώτες δηλώσεις που είχε κάνει για τη συμμετοχή στο μιούζικαλ η Έλενα είχε αποκαλύψει: “Ο τρόπος που δουλεύει ο Γιάννης Κακλέας (σ.σ. σκηνοθέτης) που θέλει να διαβάζουμε όλοι μαζί το κείμενο και να συζητάμε το πώς θα πρέπει να ερμηνεύσουμε το ρόλο μας, μου έφερε στο νου την πρώτη μου επαφή με το θέατρο, που ήταν πριν από 16 χρόνια. Και ακριβώς επειδή είναι ο Γιάννης δεν αισθάνομαι κανένα φόβο γι’ αυτό που πάω να κάνω”.

Η πρεμιέρα της Παρασκευής πάντως ήταν ένα μεγάλο στοίχημα για εκείνη.. που το κέρδισε! Με όλη φυσικά την ομάδα να παίρνει τις καλύτερες κριτικές για το μιούζικαλ της χρονιάς!

Δες φωτογραφίες:

Διάβασε επίσης:

Read More

And More