Έλενα Παπαρίζου: Το δημόσιο “ευχαριστώ” στη Δέσποινα Βανδή και η σέξι φωτογραφία

Η Έλενα Παπαρίζου πέρασε ένα ξεχωριστό και συγκινητικό καλοκαίρι. Η συνεργασία της με τη Δέσποινα Βανδή και τα ταξίδια τους σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο της άφησαν την καλύτερη γεύση. Η ίδια συγκινημένη μοιράστηκε μία κοινή τους φωτογραφία και είπε δημόσια “ευχαριστώ” στην συνεργάτιδά της αλλά και σε όλη την ομάδα που δούλεψε για αυτή την περιοδεία.

Μπορεί πλέον η Έλενα Παπαρίζου να επικεντρώνει την προσοχή της στο The Voice, που κάνει απόψε πρεμιέρα στον ΣΚΑΙ, αλλά δεν θα ξεχάσει όλα όσα πέρασε στις καλοκαιρινές της συναυλίες!

Ένα αντίστοιχο συγκινητικό μήνυμα μοιράστηκε και η Δέσποινα Βανδή στον δικό της λογαριασμό στο instagram.

Δέσποινα μου!!! @desp1navandi Με έχει συγκινήσει πολύ αυτό το καλοκαίρι που δεν τελείωσε ποτέ… Εύχομαι να συναντηθούμε. Πραγματικά σ’ αγάπησα… Σε λάτρεψα… Ξέρω πως είναι πολύ βαρετό για κόσμο να διαβάζει ονόματα αλλά οφείλω να πω όλα τα ονόματα από τους ανθρώπους που συνεργαστήκαμε!! Ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους: Δέσποινα Βανδή, η «κοπέλα» ή αλλιώς Κατερίνα Παπαμερή, Φιλιώ Ζιώγα, Αναστασία Διαμαντοπούλου, Γιάννης Αμανατίδης, Θανάσης Χόνδρος, Παναγιώτης Μπρακούλιας, Κωσταντίνος Κωνσταντίνου, Στέλιος Παπακοσμίδης, Κώστας Λασκαράκης, Ιωάννης Περδικάρης, Λίζη Σπαχή, Gulia Benaia, Φένια Τσικιτίκου, Έλενα Τσικιτίκου, Θάνος Βογιατζής, Νάσος Ασημακόπουλος, Νατάσα, Άγγελος, Μάκης Αναστασάκης, Γιάννης Ξυδάκης, Βασίλης Νικολόπουλος, Νίκος Χρονόπουλος, Τόλης Νάτσιος, Γεράσιμος Σιδερίδης, Μαριάννα Πλουμάκη, Μαρία Τουλούπη, Χάρης Γιανναδάκης και Άντρυ Ορφανίδου. Και τέλος, μια τεράστια αγκαλιά σε όσους μας συντροφεύσατε αυτό το καλοκαίρι στις συναυλίες μας σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Helena Paparizou (@helenapaparizouofficial) στις

Read More

And More