Έλενα Παπαρίζου: Το The Voice, η φιλανθρωπική της δράση και η νέα συνεργασία της!

“Βλέπω νέα παιδιά να αγαπάνε το τραγούδι, και να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να γίνουν καλύτεροι, και ταυτόχρονα να είναι έτοιμοι να δεχτούν τη συμβουλή. Είναι μαγεία αυτό για μένα, και έστω και ένα μικρό πραγματάκι να πάρει ο καθένας από μένα, για μένα αυτό θα είναι ευτυχία και ικανοποίηση”, δήλωσε στο TLIFE η Έλενα Παπαρίζου με τη νέα της ιδιότητα, αυτή της coach του πιο επιτυχημένου talent show.

Είναι εμφανές ότι η τραγουδίστρια απολαμβάνει τη συμμετοχή της στο The Voice of Greece. Μέσα από τα επεισόδια των blind auditions -και πλέον των battles που ξεκίνησαν την Τετάρτηέχουμε δει μια νέα Έλενα. Ίσως, βλέπουμε την πραγματική αφού πλέον ξέρουμε σχεδόν όλες τις αντιδράσεις της.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να διαβάσεις όλα όσα λέει η Έλενα Παπαρίζου στο TLIFE

Η Έλενα Παπαρίζου είναι από τους πιο θετικούς ανθρώπους του χώρου. Πάντα χαμογελαστή και έτοιμη να βοηθήσει. Για τον λόγο αυτό και δέχτηκε με μεγάλη χαρά να βρεθεί το μεσημέρι της Πέμπτης σε ένα σπίτι στα βόρεια προάστια που φιλοξενεί τους νέους της φίλους από το “Χαμόγελο του Παιδιού.

Στο σπίτι υποδέχτηκε 25 από τα παιδιά του συλλόγου “Το Χαμόγελο του Παδιού” και τους παρουσίασε το νέο τους “σπίτι”. Έναν χώρο αναψυχής που ανακαινίστηκε αποκλειστικά για εκείνα από το Colour Day Festival.

Για πρώτη φορά ένα μουσικό φεστιβάλ δίνει “χρώμα” στις ζωές παιδιών που έχουν ανάγκη με μία τέτοια ενέργεια. Η παρουσία της Έλενας δεν ήταν τυχαία αφού εγκαινίασε με αυτό τον τρόπο τη συνεργασία της με το Colour Day Festival. Ανακοίνωσε, μάλιστα, την εμφάνισή της 3ο Colour Day Festival που θα λάβει χώρα το Σάββατο 17 Ιουνίου 2017.

Είναι πολύ μεγάλη μου χαρά που βρέθηκα εδώ σήμερα με τα παιδιά από το “Χαμόγελο του Παιδιού. Χαίρομαι πολύ που γίνονται τέτοιες όμορφες κινήσεις και ευχαριστώ το Colour Day Festival που μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι κι εγώ κομμάτι της σημερινής ημέρας”, είπε η Έλενα στο TLIFE λίγο μετά την συνάντησή της με τα παιδιά.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της στο σπίτι η Έλενα αφέθηκε στην “τρέλα” των μικρών και έγινε κι εκείνη για λίγο παιδί. Έπαιξε μαζί τους, γέλασε και τους μοίρασε δώρα. Εκείνα με τη σειρά τους ενθουσιάστηκαν με την παρουσία της και δεν σταμάτησαν να της μιλούν και να της κάνουν ερωτήσεις.

Την πήραν από το χέρι και χάρηκαν μαζί της τον ανακαινισμένο χώρο, την έκαναν μέρος των “σκανδαλιών” τους και της παρέας τους. Τόσο εκείνα όσο και η Έλενα έμειναν από με ένα χαμόγελο κολλημένο στα χείλη τους μετά από αυτή τη συνάντηση.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More