Έλενα Παπαρίζου: Βραδινή έξοδος με τον Ανδρέα Καψάλη και την μαμά της!

Λίγο πριν την πρεμιέρα της στο Πάνθεον με το μιούζικαλ Nine και μια σειρά αξιόλογων ηθοποιών, η Έλενα Παπαρίζου βρέθηκε στην παρουσίαση των βιβλίων της Νίκης Παπαθεοχάρη, στον ίδιο χώρο. Και φυσικά δεν ήταν μόνη αφού στο πλευρό της βρέθηκε ο σύζυγός της Ανδρέας Καψάλης, αλλά και η… μητέρα της Ευφροσύνη!
Με total black outfit και κρατώντας το χέρι του αγαπημένου της, η Έλενα έφθασε στο θέατρο για να απολαύσει την ξεχωριστή εκδήλωση για την παρουσίαση των βιβλίων “Ελληνικές Θαλασσινές Διαστάσεις” και οι “Ψηφίδες”. Εκεί βρέθηκαν και οι Τάνια Τρύπη και Βασίλης Χαραλαμπόπουλος για να διαβάσουν αποσπάσματα των βιβλίων. Ωστόσο, στο πλευρό της Έλενας και του Ανδρέα, βρέθηκε και η μητέρα της.

Η γνωστή τραγουδίστρια μάλιστα πόζαρε αγκαλιά με την μαμά της, που φαίνεται να είναι πολύ χαρούμενη μετά το γάμο. Αν και η κυρία Ευφροσύνη δεν κάνει συχνά επίσημες εξόδους με την κόρη της, αυτήν τη φορά έκανε μια εξαίρεση! Ενώ, δεν αποκλείεται να την δούμε κοντά στην κόρη της και στην πρεμιέρα του Nine, την Παρασκευή!

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More