Έλενα Πολυχρονοπούλου: Η πρώην παίκτρια του “Power Οf Love” μας συστήνει τον κούκλο αδερφό της!

Η Έλενα Πολυχρονοπούλου είναι ένα από τα κορίτσια του φετινού “Power Of Love” που ξεχώρισαν και κέρδισαν το ενδιαφέρον του κοινού από την πρώτη κιόλας ημέρας προβολής του reality αγάπης στον ΣΚΑΪ. H 26χρονη Λένια -όπως της αρέσει να την αποκαλούν- κατάφερε να παραμείνει στο σπίτι της αγάπης σχεδόν δύο μήνες, αλλά ο χρόνος αυτός ήταν αρκετός για να έρθει πολύ κοντά με τον Φίλιππο Αρβανίτη, αλλά και να κλέψεις τις καρδιές όλων των αντρών που παρακολουθούσαν το παιχνίδι με το sexy παρουσιαστικό της.

Την περασμένη Τετάρτη, έπειτα από τη διαδικασία της έκτακτης ψηφοφορίας, η εντυπωσιακή ξανθιά αποχώρησε από το POL και επέστρεψε στην Ελλάδα, στην αγκαλιά της οικογένειάς της και των φίλων της. Πλέον, προσπαθεί να προσαρμοστεί ξανά στην παλιά καθημερινότητά της, αλλά και να αναπληρώσει τον χαμένο χρόνο με τα αγαπημένα της πρόσωπα, που τόσο πολύ της έλειψαν.

Ένα από αυτά είναι και ο αδερφός της, Γιώργος Πολυχρονόπουλος. Από τα πρώτα πράγματα που έκαναν δυο τους μόλις συναντήθηκαν ξανά ήταν να πραγματοποιήσουν μια κοινή βραδινή έξοδο για διασκέδαση. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της βραδιάς πόζαραν μαζί στον φακό, με τη Λένια να δημοσιεύει στα InstaStories της μια selfie τους, σχολιάζοντας: “Ο αδερφός μου είναι καλύτερος από τον δικό σου”.

 

Read More

And More